Stranglehold Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Stranglehold - PS3Stranglehold - XBOX 360
Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 7516
MidwayEN dabing

Stranglehold [PC DVD]

Hlavním hrdinou hry je, stejně jako v trháku Hard Boiled, inspektor Tequila, kterému ve hře propůjčil hlas, podobu i všechny pohyby známý herec Chow Yun-Fat (stejně jako ve filmu). Příběh tentokrát zavede inspektora Tequilu do Chicaga a Hong-Kongu, což jsou dvě hlavní herní lokace, které díky použité Unreal 3 engine technologii a fyzikálnímu enginu Havok nabízí nevídanou míru interakce, hlavně co se možnosti destrukce týká.

Zničit jde prostě úplně všechno, respektive kterýkoli objekt v místě, což je základem celé vizuální show, kterou hra předvádí. Vizuální atraktivitu hry však nemá na svědomí jenom detailní grafika, interaktivní herní prostředí, množství efektů ale i sám John Woo, který se na vývoji hry podílel hned v několika oblastech (scénář, choreografie, kamera).

Dříve než hru připomíná dílo film s nepřetržitou akcí, kde hlavní hrdina bez přerušení vyprazdňuje zásobníky do nepřátel, zatímco se houpe na lustrů, využívá pohybující se objekty, skáče do prostoru, provádí kotouly, nebo třeba využívá zábradlí.

Co se samotného příběhu týče, jde jako obvykle o morální dilema drsného policajta s křehkou duší. Ruská mafie mu v Chicagu unese ex-manželku. Tequila bude nucen vynaložit obrovské úsilí na její záchranu a zároveň si dávat pozor, aby přitom nepřekročil hranice zákona .

Recenze na Stranglehold

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.