IL-2 Sturmovik (Ultimate Edition) PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 213567
UbisoftEN dabing

IL-2 Sturmovik (Ultimate Edition) [PC DVD]

Balení obsahuje základní hru IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles a rozšíření IL-2 Sturmovik: Ace Expansion Pack a Pacific Fighters .



IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles
IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles Vás uvedou do jedné z nejurputnějších bitev 2. světové války. Mezi červnem 1941 a květnem 1945 bojovaly letecké síly Třetí říše, Maďarska, Finska, a SSSR o získání úplné nadvlády ve vzduchu! Přejděte válkou na východní frontě s nejpřesnější historickou bojovou leteckou simulací, jaká byla dosud vytvořena.



  • Bojujte za německé, finské, maďarské nebo sovětské letecké síly jako stíhač nebo pilot bombardéru a pusťte se do dynamických kampaní, které Vás povedou od začátku až do konce války!
  • Vyberte si z nabídky 89 ovladatelných letounů a 49 dalších např.. FW-190D-9, Me-262A-1a, He-111H6, Hurricane, La-7, P-40M, P-47D-27
  • Nejpřesnější bojový letecký simulátor všech dob , kde vše odpovídá historickým reáliím .
  • Obtížnost hry lze snadno přizpůsobit potřebám každého , pro začátečníky i pro pilotní esa .
  • Hrajte po síti až proti 32 hráčům v stíhacím boji nebo kooperativních misích.



    IL-2 Sturmovik : Ace Expansion Pack
    Rozšíření do hry IL-2 Sturmovik : Forgotten Battles Vás opět posadí do kokpitu jednoho z ruských nebo německých letadel z 2. světové války . Létat budete nad propracovanou 3D krajinou . Ovládat můžete i letadla, která přímo do války nezasahovali protože skončili ve fázi prototypů . Nejčastěji Vás čeká boj proti nepříteli ve vzduchu , ale ve hře najdete i mnoho misí kde se útočí na pozemní cíle , případně se má cíl pouze najít a zaměřit. Po zvládnutí nových strojů jistě oceníte multiplayer , který umožňuje souboj až 32 leteckých es na lokální síti , nebo na Internetu .



    Pacific Fighters
    Kritikou oceňovaná série IL-2 se přesouvá z východní fronty nad Pacifik . Spojenecké stíhačky a bombardéry se postaví proti leteckým silám japonského impéria . Poprvé Vás čeká velké množství britských letadel , spolu s letadly vzdušných sil USA a Austrálie. Zaměřte nepřátelské lodě , vozidla , přistávací plochy a řadu počítačem řízených letadel. Opět prožijte některé z nejznámějších leteckých bitev 2. světové války na místech jako Pearl Harbor , Guadalcanal a Iwo Jima .



  • Létejte za USA , Japonsko , Velkou Británii nebo Austrálii ve známých stíhačkách jako F6F Hellcat , smrtící japonské Zero a britský Supermarine Seafire . Kromě toho Vás čekají hratelné bombardéry jako Aichi D3A1 Val , G4M2 Betty , SBD Dauntless a A-20 Havoc . K dispozici je celkem více 40 hratelných modelů letadel .
  • Poprvé v sérii máte možnost vzlétat z , přistávat na , a napadat nepřátelské letadlové lodě .
  • Díky svému rozsáhlému tutoriálu a přizpůsobitelným nastavení hru zvládnou začátečníci, i zkušení piloti. Můžete si nastavit téměř libovolnou úroveň realismu a obtížnosti, aby vyhovovala Vašemu vkusu.
  • Jako každý produkt v sérii , nabízí i Pacific Fighters bezkonkurenční smysl pro detail. Inteligentní AI a nepřekonatelný model poškození v kombinaci se smyslem pro realismus Vás vtáhne do hry jako žádný jiný bojový simulátor letu.
  • 16 nových map obsahujících slavné historické místa jako Midway, Okinawa, Pearl Harbor, nebo Singapur. Pohyby vln na pláži, oblačnost a hustá vegetace jsou jen některé z vizuálních atributů, které jsou detailně vypracované.
  • Útočte na obrovské množství cílů, od železnic po bitevní lodě. Pozemní objekty, jako jsou vlaky, kamiony a tanky můžete ničit ze vzduchu. Torpédujte historicky přesné lodě a napádajte více než 100 dalších cílů na zemi i na moři.
  • Zúčastněte se masivních setkání na obrovských mapách, které nabízejí četné lodě a pozemní jednotky, v různých režimech od volných šarvátek po multiplayerové kampaně.

  • Recenze na IL-2 Sturmovik (Ultimate Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.