Sudden Strike 4[Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
99 Kč
Cena bez DPH: 82 Kč
 
Kód produktu: 411567
DE dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Sudden Strike 4[Steam] [PC digital]

Sudden Strike se vrací! Oblíbená RTS série přichází již se čtvrtým dílem, tentokrát s většími bojišti, více jednotkami, novými scénáři a legendárními veliteli s individuálními schopnostmi, vše toto dělá hru Sudden Strike 4 více taktičtější a realističtější než dosud.

Sudden Strike 4 Vás vysílá na jednu ze tří obsáhlých kampaní, které se odehrávají na bojištích z druhé světové války. Vedením britských a amerických, německých nebo sovětských vojsk s více než 100 různými druhy jednotek. Představí se německý bombardér Heinkel He111, ruský tank T-34, britské bojové letadlo Hawker Typhoon a notoricky známý německý tank Panzerkampfwagen VI Tiger. Poprvé v sérii si můžete vybrat jednoho z devíti různých velitelů, jako jsou George Patton nebo Berrnard Montgomery, z nichž každý umožňuje různé přístupy k soubojům a každý posiluje jinou schopnost.

Dokažte Vaše strategické dovednosti ve více než dvaceti náročných scénářích, režimu šarvátek a ve velmi náročném režimu multiplayeru. Nejlepší budou odměněni v unikátním systému odměn, kde úspěšně splněné mise zpřístupní další exkluzivní části hry, jako jsou historické filmy z daného období.

Hra Sudden Strike 4 nabízí nesčetné možnosti vyhlazení nepřátel. Zneužít slabiny tanků, vytvářejte přepadení, Okupujte budovy s jednotkami, manévrujte s inteligentním rozestavením nebo rozpoutejte devastující vzdušné útoky.





Jedná se o digitální verzi hry Sudden Strike 4, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
DE dabingPL titulky

Recenze na Sudden Strike 4[Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.