DC Super Hero Girls: Teen Power Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 319 Kč
Cena bez DPH: 1 090 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 419534
NintendoEN dabing

DC Super Hero Girls: Teen Power [NSW]


Oblečte se jako DC Super Hero Girls a zachraňte Metropolis!


Zapojte se do boje jako Wonder Woman, Supergirl a Batgirl z animovaného seriálu DC Super Hero Girls a zachraňte Metropolis před známými padouchy z DC univerza! Každá hrdinka může v bitvě využít rozdílných schopností: Wonder Woman má své Lasso of Truth a Flying Shield, Supergirl zase Heat Vision a Super-Breath a Batgirl má v zásobě gadgety Batarang a Bat-Hook. Ve chvíli, kdy nebudete pronásledovat místní zločin, musíte zvládnout zkoordinovat život hrdinky a život teenegerky!


Nezapomeňte navštívit ta nejvíce pohodová místa z původního seriálu jako je Metropolis High School a Sweet Justice. Odtud se budou zhotovovat perfektní momentky na sociální síť Superstapost. Mějte se však na pozoru, hlídat si svoji vlastní tajnou identitu je důležité! Zvlášť, když se dostanete do sporu se padouchy - Harley Quinn, Catwoman a Star Sapphire.


  • Zapojte se do boje za spravedlnost jako Wonder Woman, Supergirl a Batgirl z animované série DC Super Hero Girls
  • Zachraňte metropoli pomocí jedinečných schopností každého superhrdiny a poražte zlé síly superpadouchů Harley Quinn, Catwoman a Star Sapphire
  • Prozkoumejte město jako hrdinové i teenagery a navštivte kultovní hangoutová místa ze show, jako je Metropolis High School a Sweet Justice - ale neprozraďte svou tajnou identitu!

Recenze na DC Super Hero Girls: Teen Power

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.