Super Mario Party + ovladače Nintendo Joy-Con, neonová zelená/neonová růžová Nintendo SWITCH

Cena s DPH
2 279 Kč
Cena bez DPH: 1 883 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 389222
NintendoEN dabing

Super Mario Party + ovladače Nintendo Joy-Con, neonová zelená/neonová růžová [NSW]


Super Mario Party
Série Mario Party přichází na konzoly Nintendo Switch a je nabitá super zábavou pro všechny. Originální styl stolové hry byl obohacen o hlubší strategické prvky jako blokování kostek pro každou postavu. Hra také představuje nové způsoby hraní, které zahrnují například mini hry přizpůsobené na ovladače Joy-Con a nové režimy, které si užití spřáteli a rodinou.
Hra na hracím poli se vrací k základnímu hraní pro čtyři hráče, vaším úkolem je co nejrychleji projít celé pole a hledat hvězdy. Také máte možnost propojit dva systémy Nintendo Switch a užít si dynamický herní styl, který najdete například v režimu Toad’s Rec Room. Díky novým režimem a novým minihrám spojeným s klasickým hraním na herním poli, se párty začínají kdekoliv, kdykoliv a se všemi druhy hráčů.

  • Užijte si originální styl hraní s novými prvky jako blokování kostek, párty systémem a novými hracími poli.
  • Režim Toad’s Rec Room.
  • Dynamický styl hraní, který spojuje dvě konzoly Nintendo Switch
  • Zahrajte si 80 nových mini her s různými způsoby hraní.
  • Mini hry využívají ovladače Joy-Con všemi možnými způsoby.


  • Super Mario Party
    Všestranné ovladače Joy-Con nabízejí mnoho možností a obrovské herní zážitky. Ovladač Joy-Con je možné používat samostatně v jedné ruce, samostatně v obou rukou, nebo jako herní ovladač zapojením do Joy-Con gripu. Využijte je pro samostatné hraní, nebo se podělte s přáteli a zahrajte si v režimu multiplayer. Každý z ovladačů Joy-Con má vlastní sadu tlačítek a je plnohodnotným ovladačem, zároveň je vybaven akcelerometrem a gyroskopický senzorem pohybu, což mu umožňuje nezávislé ovládání pravé a levé strany.
    Levý ovladač Joy-Con zahrnuje také tlačítko Capture, které hráčům umožňuje zachycovat nejlepší herní momenty a podělit se o ně s přáteli prostřednictvím sociálních sítí. Pravý ovladač Joy-Con přichází s NFC bodem pro interakci s figurkami Amiibo . Také obsahuje IR pohybovou kameru, která dokáže zjišťovat vzdálenost, tvary a pohyb blízkých objektů. Například dokáže určit, kde se nachází hráčova ruka a jaký formuje tvar.
    Joy-Con ovladače také představují pokročilou funkci HD rumble, která v kompatibilních hrách umožňuje hráčům pocítit realistické vibrování. Tento efekt je velmi detailní a umožňuje hráčům pociťovat i tak citlivé vibrace, jako jsou vibrace jednotlivých kostek ledu ve sklenici, kterou dokáže ovladač Joy-Con simulovat. Díky této funkci hráči pocítí jedině reálné detaily, které nedosáhnete pouze za použití zraku a sluchu.
    Balení obsahuje:
  • Levý ovladač Joy-Con v zeleném provedení
  • Pravý ovladač Joy-Con v růžovém provedení
  • Ochrannou šňůrku pro kazdý ovladač v šedém provedení
  • Hru Super Mario Party

  • Recenze na Super Mario Party + ovladače Nintendo Joy-Con, neonová zelená/neonová růžová

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.