Atelier Mysterious Trilogy (Deluxe Pack) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
2 589 Kč
Cena bez DPH: 2 140 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 435583
KoeiEN titulky

Atelier Mysterious Trilogy (Deluxe Pack) [NSW]


Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey


Druhý vstup do tajemné ságy sleduje dobrodružství nadšené Firis Mistludové a její milující starší sestry Liane Mistludové. Sestry prožily celý svůj život v izolovaném městě Ertona, kde Firis využívá své jedinečné schopnosti vidět, kde jsou pohřbeny krystaly materiálů. Jako osudové setkání se Firis dozví o zkoušce z alchymie a rozhodne se udělat svůj první krok do vnějšího světa a vydá se na velkou cestu, aby se stala certifikovanou alchymistkou a objevila tajemství, která život může nabídnout!


Zažijte obrovský svět s městy, prostředím a jinými místy!



Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book


Nejnovější samostatná část série Atelier, postavená na živém pozadí připomínajícím středověké evropské město, sleduje vykořisťování mladé nováčkové alchymistky Sophie, která zjistí, že je majitelkou záhadné knihy prosáklé duší. Zdá se, že tato tajemná kniha skrývá všechna tajemství umění alchymie, dokonce se stává mentorkou Sophie. Jak Sophie v celém příběhu zdokonaluje své schopnosti alchymie, odhaluje zapomenuté vzpomínky a nakonec se vydá odhalit zvláštní příběh o původu knihy.



Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings


Lydie a Suelle jsou sestry dvojčata, která jsou také alchymistky a žijí v Merveille, hlavním městě království Adalet, a snaží se učinit ze svého ateliéru nejlepší ateliér v království. Jednoho dne najdou Tajemný obraz s podivným a nádherným světem, který je plný vzácných materiálů pro jejich alchymii. Tento objev se jistě stane klíčem ke splnění jejich snu. Nový tajemný příběh k 20. výročí série Atelier! Ponořte se spolu s Lydie a Suelle do fantastických světů Tajemných obrazů!



Recenze na Atelier Mysterious Trilogy (Deluxe Pack)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.