SWAT 4 (Gold Edition) PC CD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 51252
Sierra

SWAT 4 (Gold Edition) [PC CD]



Gold Edition obsahuje základní hru SWAT 4 a datadisk SWAT 4: The Stetchkov Syndicate.



SWAT 4
SWAT 4 je pokračováním úspěšné first person taktické akce SWAT 3 . V SWAT 4 vás čeká celá řada novinek, jako například multiplayerové a kooperativní módy, ovšem na prvcích, které si lidé u předchozích dílů série SWAT zamilovali, se nic nezměnilo. Díky svému hernímu systému, který klade velký důraz na taktický postup a který je doplněn rozsáhlým tutoriálem, možnosti rychlého vstupu do akce a nastavitelné obtížnosti není SWAT 4 rozhodně žádným zklamáním!



  • 14 singleplayer misí
  • Skvělá grafika
  • Reálná taktika a vybavení SWAT týmů
  • Multiplayer až pro 24 hráčů a kooperační mody
  • Vytvořte si detailní mise pro sebe a své přátele

    SWAT 4: The Stetchkov Syndicate
    První datadisk pro taktickou týmovou 3D FPS SWAT 4 , který podle očekávání přináší nové zbraně, úrovně, celou řadu vylepšení a další prvky.

    Příběh datadisku vás postaví do situace, kdy opět nebezpečně roste kriminalita. V ulicích se objevuje stále větší množství drog a vedení města je zoufalé. Proto je do akce povolána jednotka SWAT, aby celou situaci vyřešila. Členové SWAT se musí nejenom vypořádat s drogami, ale hlavně se zločinci, kteří je vyrábějí a šíří. V průběhu řady nebezpečných misí se tak dopracuje až k samotným kořenům zla, které představuje rodinný zločinecký klan původem z východní Evropy, jehož příslušníci se usadili v jedné z městských rezidencí, odkud kontrolují veškeré operace. Právě v této residenci nakonec dojde k nevyhnutelnému střetnutí představitelů zákona (jednotky SWAT) a zločince (rodinný klan Stetchkovů ).

  • Recenze na SWAT 4 (Gold Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.