Sword Art Online: Lost Song PS4

Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
 
Kód produktu: 334320
BandaiEN dabing

Sword Art Online: Lost Song [PS4]


Vydejte se na cestu do světa ALfheim Online úplně poprvé. Přidejte se ke Kiritovi při tom jak se online vydává na průzkum Start Alfheim, zcela nový oblast v ALfheim Online, létající oblast rozdělenou na kontinenty a vedenou létajícím městem Ryne. Tento originální příběh zahrnuje nové, a znovu se vracející postavy a exkluzivní prostředí v ultimátní světě virtuální reality. Sword Art Online: Lost Song představuje zcela nové vzdušné souboje a množství přizpůsobení. Připojte se do světa Sword Art Online a přidejte s k vaší oblíbené postavě, která používá dvě zbraně, Kiritovi, na dosud největším dobrodružství.

Zcela nový příběh, který byl vytvořen pod pozorným dohledem tvůrce originální série Sword Art Online , Reikiho Kawahara. Vysoce detailní a dynamické prostředí Vás uvítá do bohatého dobrodružství. Umístění a cesta tímto světem bude pokračovat při tom jak prozkoumáte tento virtuální svět.

Komplexní RPG hraní je perfektně spojené se silnými akčními elementy. Postavte se tváří příšerám a nepřítelem při tom, jak se přeženete tímto novým dobrodružstvím a poutavým příběhem. Zažijte intenzivní souboje Sword Art Online s explozivními vysoce uspokojivými útoky.

  • Prozkoumejte zem i nebesa:
    Choďte, nebo létejte světem ALfheim Online a neste se napříč nebesy.
  • Vytvořte si hrdinu:
    Hrajte jako Kirito, nebo jako ostatní klíčové postavy ze série Swor Art Online , které zahrnují Leaf a Asunu, nebo si vytvořte vaši vlastní postavu.
  • Nová dobrodružství:
    Zažijte kompletně nové dobrodružství a příběh v ALfheim Online v zcela nové zóně světa, Start Alfheim.
  • Online souboje:
    Prozkoumejte svět s 3 dalšími přáteli v kooperativním módu, nebo se zúčastněte online soubojů s několika PvP možnostmi.



  • Recenze na Sword Art Online: Lost Song

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.