Syberia Trilogy Nintendo SWITCH

Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 401873
MicroidsEN dabing

Syberia Trilogy [NSW]


Zažijte kompletní dobrodružství Kate Walkerové v této kompletní verzi včetně Syberie 1, 2 a 3.
Syberia 1
Kate Walker, mladá ambiciózní právnička z města New York dostane na první pohled jednoduchou úlohu, rychlou zastávku při dohledu na prodej staré automatické továrny skryté v alpských údolích, a rychlou cestu nazpět do spojených států. Ani ji nenapadlo, že tato cesta obrátí její život naruby.
Na expedici napříč Evropou, při cestě ze západní Evropy do vzdálených koutů východního Ruska se střetává s řadou úžasných postav a míst, při jejím pokusu vystopovat Hansa, geniálního vynálezce, poslední klíč k odemknutí tajemství ve světě Syberia. Její cesta napříč zemí časem potřebuje všechny hodnoty, zatím co dohoda o prodeji se mění na smlouvu s osudem.
  • Originální a pohlcující příběh.
  • Bohaté a zajímavé postavy s novými, realisticky detailními 3D prostředími.
  • Kompletní integrované, originální hádanky, které otestují schopnosti hráčů během hry.
  • Úžasná a originální hudba.
    Syberia 2
    Druhý díl se od prvního liší ve vícerých věcích, ale tou nejvýraznější je celkově grafické vyznění hry. K tomu přispívá i fakt, že větší část druhého dílu se odehrává v zasněžených místech.
    Syberia 2 však nabízí i slušné množství na první pohled malých a nedůležitých změn, které se v konečném výsledku podíleli na tvorbě atmosféry více než symbolicky. Jde především o přidané animace, které by měli oživit statistické hráčské prostředí, či propracovaný a hlavně systémy kamer, které nabídnou jinou perspektivu jak jsme si zvykli z prvního dílu.
    Syberia 3
    Poslední dobrodružství ve světě Syberia, od uznávaného spisovatele, umělce a režiséra Benoita Sokala. Svět Syberia spojuje realistické vyprávění příběhů z reálného světa a omračující elementy fantasy v jedné z nejbohatších her, která kdy byla vytvořená, série je taktéž vítězem několika stovek cen za poslední dvě desetiletí. Syberia 3 přináší tento úžasný svět k životu v příběhu, ve kterém se hráči přidávají ke Kate Walker osamocené na lodi a zachráněné záhadným kmenem, Youkol.
  • Poprvé v historii série Syberia prozkoumejte svět ve 3D prostředích.
  • Vynikající scénář a skvělé plně dabované dialogy.
  • Inovativní 3D hádanky, které spojují prostředí a objekty postupně zajímavějšími způsoby.
  • Hra spojuje estetiku reálného světa s fantasy a prvkami steam-punk. Obsazení, pamětihodné a výstřední postavy.
  • Hudbu vytvořil oceňovaný skladatel Prince of Persia a Fallout.

Recenze na Syberia Trilogy

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.