Tactical pouzdro pro IQOS 3.0 a 3 Duo, red

Cena s DPH
159 Kč
Cena bez DPH: 131 Kč
 
 
Kód produktu: 446210
Tactical

Tactical pouzdro pro IQOS 3.0 a 3 Duo, red

Ochranné pouzdro Tactical pro zařízení IQOS 3.0 a 3 Duo se skládá ze dvou částí - odolný a zároveň pružný silikonový kryt s příjemným vroubkováním a plastová bočnice s magnetickým upevněním.
Není to jen o ochraně, ale o životním stylu, o vyjádření osobnosti nebo prostě jen o přizpůsobení Vaší náladě, vkusu nebo outfitu. Všechny dostupné varianty naleznete po rozkliknutí na obrázek.

O produktu

  • Instalace mrknutím oka
    Silikonové pouzdro stačí jen nasunout a je to hotovo. Skvělé na tomto silikonovém krytu je, že má přesný výřez pro nabíjecí konektor. Pouzdro tak už nemusíte sundávat. Totéž platí o výřezu pro LED indikaci stavu nabití baterie.
  • A co bočnice?
    Ta je vyrobena včetně magnetu a perfektně pasuje na své místo. Stačí přiložit ao zbytek se už postará právě magnet. Dokonale lícuje a barevně příjemně ladí k pouzdru.
  • Když už je hotovo.
    Nyní se už nemusíte bát poškrábání, prachu ani jiných nečistot. Navíc pružný silikon pomůže s ochranou i tehdy, když vám náhodou spadne zařízení na zem. Pružný materiál pomůže rozložit sílu nárazu a poškození je tak téměř nepravděpodobné.
  • Povrch silikonového krytu je jemně vroubkovaný, díky čemuž se pohodlně drží, jen tak jednoduše nevyklouzne z ruky a navíc to i skvěle vypadá.

Technická specifikace

Vlastnosti
Vhodné pro IQOS 3.0 nebo 3 Duo
Materiál silikon + plast
Výřezy pro nabíjení ano
Další snadná a rychlá instalace
bočnice s magnetickým uchycením
ochrana proti pádu, poškrábání, nečistotám
více barevných variant

Obsah prodejního balení:

  • silikonové pouzdro
  • plastová bočnice s magnetem


Recenze na Tactical pouzdro pro IQOS 3.0 a 3 Duo, red

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.