TechToy Smart Bulb RGB 11W E27 3pcs set

Cena s DPH
1 090 Kč
Cena bez DPH: 901 Kč
 
 
Kód produktu: 461500
TechToy

Doporučené produkty (1)

TechToy Smart Bulb RGB 11W E27 3pcs set [TSL-LIG-A70-3PC]

Inteligentní osvětlení pro inteligentní domácnost ve výhodném balení

Inteligentní žárovka TechToy Smart Bulb RGB 11W E27 skvěle pasuje do každé inteligentní domácnosti. Ať už budete potřebovat rozzářená jasná a bílá světla pro práci nebo tlumená teplá světla při večerním sledování televize, inteligentní žárovky se vám vždy přizpůsobí. V balení obdržíte hned 3 kusy těchto inteligentních žárovek, které budete moci snadno rozestavět tak, aby pokryly co možná největší část vaší domácnosti.

O produktu

    • Světlo pro každou příležitost
      Teplota barev se pohybuje od 2700 K do 6500 K RGB. Žárovka tak nabídne širokou paletu barev, ze kterých si můžete vybírat podle chuti a aktuální potřeby. Žárovka je navíc stmívatelná a umožňuje nastavit i teplotu bílé barvy. S takovými možnostmi najdete správné světlo pro každou příležitost!

    • Nastavte si své scénáře
      S inteligentními žárovkami při příchodu domů už nikdy nebudete muset hledat vypínač. Můžete si je totiž propojit se senzorem pohybu a ve chvíli, kdy vejdete do domu, se váš inteligentní domov rozzáří, aniž byste museli pohnout rukou. Světla lze ovládat pomocí dálkového ovládání nebo z aplikace v mobilu.

    • Buď světlo!
      Aplikaci TESLA Smart si stáhnete do vašeho iOS nebo Android chytrého zařízení. Zde pak můžete velmi snadno nastavovat celou škálu parametrů: intenzitu záření, barvu světla a různé režimy pro navození potřebné atmosféry. Je možné i ovládání hlasem díky inteligentním osobním asistentům Google Home a Amazon Alexa.

    • Jednoduchost v každém ohledu
      Práce s inteligentní žárovkou je velmi jednoduchá. Typ závitu žárovky je E27, jedná se o nejrozšířenější typ závitu, takže instalace by pro vás neměla být složitá. V aplikaci je můžete velmi snadno ovládat, což znamená nejen větší komfort, ale také možnou úsporu energie. A to iv případě, že spěch při odchodu z domu zapomenete zhasnout. V aplikaci pak snadno zjistíte, že se u vás doma zbytečně svítí a světla na dálku zhasnete.

  • Nadstandardní výkon
    Elektrický příkon inteligentní žárovky je 11 W a pyšnit se může svítivostí 1050 lumenů. S takovými parametry si touto inteligentní žárovkou skvěle posvítíte na každý kout vaší domácnosti.

Klíčové vlastnosti

  • Možnost nastavení teploty barev
  • RGB barevné spektrum
  • Světelný tok 1050 lm
  • Pětice E27

 

Technická specifikace
Příkon <0,5 W (v pohotovostním režimu), 11 W
Provozní teplota -10 - 40°C
Barva světla RGB (16 milionów kolorów), Studená bílá, Teplá bílá
Teplota světla 2700-6500 K
Světelný tok 1050 lm
Pětice E27
Konektivita Wi-Fi 2,4GHz IEEE 802.11b/g/n, Bluetooth 2,4GHz IEEE 802.15.1
Aplikace Tesla Smart pro Google Android 6.0+ a Apple iOS 11.0+
Jazyk aplikace EN, DE, CS, CS, PL, HU, SL
Rozměry 70 x 136 mm

Obsah prodejního balení

  • Žárovka TechToySmart RGB
  • Dokumentace


Recenze na TechToy Smart Bulb RGB 11W E27 3pcs set

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.