TechToy Smart Bulb RGB 4.5W E14 3pcs set

Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
 
Kód produktu: 461501
TechToy

Doporučené produkty (1)

TechToy Smart Bulb RGB 4.5W E14 3pcs set [TSL-LIG-E14-3PC]

Inteligentní žárovka pro váš domov ve výhodném balení

Inteligentní žárovka TechToy Smart Bulb RGB 4.5W E14 skvěle zapadne i do vaší chytré domácnosti. Inteligentní žárovky se vám dokáží přizpůsobit., ať už si chcete z RGB barev zvolit jasnost denního světla nebo místnost tlumenými světly naladit na uvolněnější atmosféru. V balení dostanete hned 3 kusy, které budete moci snadno rozestavit tak, aby pokryly co možná největší část vaší domácnosti.

O produktu

    • Jednoduchost a pohodlí
      Pro ovládání světel už nebudete muset vstát z gauče. A když zapomenete při odchodu zhasnout světla v domě, v aplikaci to napravíte odkudkoli. Inteligentní žárovky TechToy Smart Bulb RGB 4,5W E14 jsou energeticky úsporné, takže se nemusíte bát účtů za elektřinu.

    • Jednoduché ovládání
      Že se jedná o inteligentní žárovku, neznamená, že byste se měli bát složitého nastavení a ovládání. Spojení žárovky s ostatními přístroji umožňuje Wi-Fi a Bluetooth. Žárovku velmi snadno spojíte s aplikací ve vašem telefonu nebo tabletu. Odtud je pak můžete snadno ovládat. Aplikace vám navíc umožní ovládat světla odkudkoli, pokud máte přístup k Wi-Fi nebo k mobilním údajům. Spojit ji můžete také s ostatními výrobky v inteligentní domácnosti. Například po spojení se senzory se světla mohou automaticky vypnout při vašem odchodu a naopak zapnout při příjezdu.

    • Osvětlení pro každý okamžik
      Osvětlení je pro domácnost velmi důležitým aspektem a ovlivňuje, jak se doma cítíme. Inteligentní žárovka má rozsah RGB barev 2700 až 6500 K. Díky tomu si vždy naleznete takové světlo, které právě potřebujete.

    • Nastavení teploty je na vás
      Inteligentní žárovka TechToy Smart Bulb RGB 4.5W E14 nabízí rozpětí teploty barev od 2700 K do 6500 K RGB + CCT, což znamená, že máte opravdu z čeho vybírat. Žárovka s typem závitu E14 má také možnost stmívání a umožňuje nastavit teplotu bílé barvy.

  • Energetická úspora
    Inteligentní žárovka má elektrický příkon 4,5 W a svítivost 350 lumenů. Tyto parametry napovídají, že jde o energeticky úspornou žárovku. Je tak vhodnější na místa, která nepotřebujete mít ozářená nejjasnějším světlem.

Klíčové vlastnosti

  • Energeticky úsporná žárovka
  • Možnost ovládání telefonem
  • Nastavitelnost RGB osvětlení
  • Jednoduché ovládání
  • Kompatibilita s OS Android a iOS

 

Technická specifikace
Příkon <0,5 W (v pohotovostním režimu), 4,5 W
Napájení 200–240 V AC 50/60Hz
Provozní teplota -10 - 40°C
Barva světla RGB (16 milionów barev), Studená bílá, Teplá bílá
Teplota světla 2700-6500 K
Svítivost 345 lm
Pětice E14
Konektivita Wi-Fi 2,4GHz IEEE 802.11b/g/n, Bluetooth 2,4GHz IEEE 802.15.1
Aplikace Tesla Smart pro Google Android 6.0+ a Apple iOS 11.0+
Jazyk aplikace EN, DE, CS, CS, PL, HU, SL
Rozměry 37 x 106 mm

Obsah prodejního balení

  • Žárovka TechToySmart RGB
  • Dokumentace


Recenze na TechToy Smart Bulb RGB 4.5W E14 3pcs set

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.