Teenage Mutant Ninja Turtles Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Teenage Mutant Ninja Turtles - XBOX 360Teenage Mutant Ninja Turtles - XBOX 360
Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 7659
UbisoftEN dabing

Teenage Mutant Ninja Turtles [PC DVD]

Akční adventura na motiv želvích ninja bojovníků, jež se odehrává ve stejném prostředí jako film, což znamená v temném New Yorku, který je stižen přítomností celé řady nepřátel a podivných monster, jež určitě nepochází ze Země. Ke všemu se ještě čtveřice ninjů potýká s osobními problémy. Je tedy na Leonardovi a panu třískami, aby zase dali celou partu dohromady a tím zachránili klid a mír v New Yorku.

Hra nabízí hned čtyři hratelné postavy, které budete v průběhu hlavní kampaně moci ovládat - Leonarda, Raphaela, Donatella i Michelangela. Nyní snad třeba připomenout, že boj s každou postavou je trošku jiný kvůli unikátním zbraním i bojovému stylu. Kromě intenzivních soubojů však na Vás čeká i solidní dávka urbanistické akrobacie při překonávání překážek v moderní džungli ktorou New York je.

Kromě obyčejných nepřátel v průběhu dobrodružství narazíte i na celou řadu bossů, s nimiž si to budete moci vybavit osobně při použití týmových pohybů, s jejichž pomocí budou želváci schopny překonat i ty překážky, které by jednotlivce zastavily .

  • 3D animace a temná atmosféra přibližuje ninja želvy původnímu komiksu.
  • Herní adaptace přináší kompletní příběh filmu - možnost hrát za všechny 4 želvích hrdinů a používat unikátní bojové techniky každého z nich.
  • Hra obsahuje stejné lokality a prostředí, které znáte z filmu
  • Začněte hru hrát jako samotný hrdina a postupně přizvěte další členy a hrajte v týmu.
  • Těšte se na akrobatické skoky ze střech budo

  • Recenze na Teenage Mutant Ninja Turtles

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.