Tekken 6 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Tekken 6 - PS3
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
 
Kód produktu: 47494
Bandai

Tekken 6 [XBOX 360]



Pátý King of Iron Fist Tournament skončil tak, že jeho pořadatel a vyzyvatel Heihachi Mishima zmizel a vítězem se tak stal jeho vnuk, Jin Kazama. Jin se pak ujal role hlavy organizace Mishima Zaibatsu a začal používat její speciální Tekken jednotky pro propagandu a manipulaci na celém světě. Mnoho lidí tyto akce rozhněvali a postupně tak vznikly různé nepokoje, které postupně přerostly až do války mezi národy.

Tato válka oslabila mnoho zemí, čehož využilo Mishima Zaibatsu a prohlásilo se za samostatný stát. Nyní je tato organizace rozhodnuta ovládnout celý svět a jediný, kdo jí v tom může zabránit, je G Corporation. Lidé po celém světě nyní v této organizaci vidí svou jedinou naději.

G Corporation na celou situaci zareagovala tak, že vypsala velkou odměnu pro toho, kdo jí přivede Jina Kazamu živého. A v této situaci se objevilo oznámení o novém, šestém turnaji King of Iron Fist. Míří něj ti, kteří se chtějí proslavit, ti, kteří prahnou po penězích, ti, kteří hledají pomstu ... Mnoho různých cílů a ideálů se střetne v Tekken 6 turnaji.


Tekken 6 - XBOX 360 - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na Tekken 6

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 27. 12. 2012
Bylo to jediné přání mého syna směrem k "Ježíškovi". Já sama vlastní zkušenost s hrou nemám, jen sleduji, když ji hraje syn. Je pro mě důležité, že to není žádný "krvák", i když se tam používá bojové umění. Násilí nemám ráda, ale je to "přiměřené".
klady produktu velká spokojenost syna
zápory produktu není
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1