Tekken 6[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
439 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 231145
Bandai

Tekken 6[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Pátý King of Iron Fist Tournament skončil tak, že jeho pořadatel a vyzyvatel Heihachi Mishima zmizel a vítězem se tak stal jeho vnuk, Jin Kazama. Jin se pak ujal role hlavy organizace Mishima Zaibatsu a začal používat její speciální Tekken jednotky pro propagandu a manipulaci na celém světě. Mnoho lidí tyto akce rozhněvali a postupně tak vznikly různé nepokoje, které postupně přerostly až do války mezi národy.

Tato válka oslabila mnoho zemí, čehož využilo Mishima Zaibatsu a prohlásilo se za samostatný stát. Nyní je tato organizace rozhodnuta ovládnout celý svět a jediný, kdo jí v tom může zabránit, je G Corporation. Lidé po celém světě nyní v této organizaci vidí svou jedinou naději.

G Corporation na celou situaci zareagovala tak, že vypsala velkou odměnu pro toho, kdo jí přivede Jina Kazamu živého. A v této situaci se objevilo oznámení o novém, šestém turnaji King of Iron Fist. Míří něj ti, kteří se chtějí proslavit, ti, kteří prahnou po penězích, ti, kteří hledají pomstu ... Mnoho různých cílů a ideálů se střetne v Tekken 6 turnaji.


Recenze na Tekken 6[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.