Tekken Hybrid PS3

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 202886
BandaiEN dabing

Tekken Hybrid [PS3]

Balení obsahuje 3D celovečerní animovaný film Tekken: Blood Vengeance 3D a hry Tekken Tag Tournament HD a Tekken Tag Tournament 2: Prologue remasterované v HD kvalitě pro PlayStation 3.



Tekken: Blood Vengeance
Tento celovečerní 3D kompatibilní CG animovaný film z produkce renomovaného japonského animačního studia Digitální Frontier se odehrává ve světě Tekken, kde je student střední školy a zkušený bojovník Xiaoyu Ling pověřen korporací G Corporation úohou infiltrovat se do mezinárodní školy v Kjótu a získat informace o tajemném studentovi Shin Kamiya. Ale dříve než může Xiaoyu udělat vůbec nějaký pokrok ve svém pátrání je Shin unesen neznámým útočníkem a smrtící intriky se prohlubují.



Tekken Tag Tournament HD
Přinášejíc unikátnyTekken Tag Tournament zážitek pro PlayStation 3 vůbec poprvé, je Tekken Tag Tournament HD remasterovaných full HD PlayStation 2 hitem Tekken Tag Tournament, který vyšel v roce 2000.



Tekken Tag Tournament 2: Prologue
Založen na arkádové hře Tekken Tag Tournament 2 vydané exkluzivní pro Japonsko, obsahuje tato samostatná 3D kompatibilní hra čtyři hratelné postavy z filmu Tekken: Blood Vengeance (Xiaoyu, Alisa, Devil Jin ...), každou s dalším kostýmem převzatým z filmu vydaného exkluzivně s Tekken Hybrid.

Recenze na Tekken Hybrid

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.