Terminator: Resistance

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 404397
ReefEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Terminator: Resistance [PC CIAB]

Terminator: Resistance je oficiálně licencovaná střílečka z první osoby odehrávající se během "Future War" scénáři, který byl nastíněn v ikonických filmech od Jamese Camerona, The Terminator a T2: Judgment Day.

Tento příběh se odehrává v post-apocalyptickej Los Angeles, téměř 30 let po Judgement Day, a představuje zcela nového hrdinu v Terminátor světě, Jacob Rivers, voják z Resistance skupiny vedenou Johnem Connorem. Navzdory faktu, že Jacob je obyčejný voják, brzy však objeví, že byl speciálně zaměřen poslední hrozbou ze Skynetu a označený na terminaci!

Skynet je možno odsouzen ke přehrání války, no ale za jakou cenu pro Jacoba? Zažijte události vyúsťující ke rozhodujícímu boji za osud lidstva ve válce proti strojům!

  • Vyzbrojte se epickým arzenálem zbraní abyste rozstříleli nebo odsniprovali napříč rozlehlými prostředími! Svět není tak jednoduchý jako býval, takže budete potřebovat najít zdroje, které vám vypomůže. Pokud nenajdete co potřebujete, tak si je vytvořte sami.
  • Ochraňte různorodou posádku přeživších, každý s vlastními motivacemi a příběhy. Akce, které provedete během hry ovlivní jejich přežití a také změní konec hry.
  • Bojujte proti výběru ikonických nepřátel z filmů, včetně T-800 jako také dalšími nepřáteli, kteří jsou čistě noví ve světě Terminátora!



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE titulkyPL titulky

    Recenze na Terminator: Resistance

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.