Terminator Salvation Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Terminator Salvation - PS3
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 47472
Warner

Terminator Salvation [XBOX 360]

Videoherní adaptace stejnojmenného filmu, která staví hráče do role Johna Connora, vojáka v řadách odboje bojujíceho o přežití lidstva proti brutální síle Skynetu. Stylově jde o third-person akci zaměřenou na střílení a likvidování jednotek Skynetu, mezi nimiž se nacházejí také kusy vytvořené speciálně pro hru.

Hra zasazená do postapokalyptického okolí města Los Angeles se odehrává v roce 2016, tedy dva roky před událostmi z filmu. Tím pádem si ve hře neužijete tolik oblíbené cestování v čase, protože to ještě stále nebylo vyvinuté, objeví se ale populární plazmové zbraně Skynetu, např.. na střechách tanků, věží nebo v rukou některých bossů. Naopak povstalci budou mít k dispozici jen klasický arzenál brokovnic, pušek, granátometů atp.

Během hry se Connorův tým bude rozšiřovat (v jednu chvíli bude mít až deset vojáků) a že s některými jeho členy budete moci navázat bližší vztah, jiných se naopak dotkne, pokud někoho napĹ ™ Ăklad necháte napospas jisté smrti a nepřijdete mu na pomoc. Nejvíce budete komunikovat s Blairem Williamsem a Barnesem, které nadabovali herci z filmu.

Za zmínku stojí nakonec, s jakými terminátory se ve hře setkáte. Narazíte víceméně na každý model, který se objevil v některém z filmů: například kostnatý T-600, kterého znáte díky jeho neodbytnými rotačnímu kulometu. Abyste tenhle stroj zničili, budete muset operovat se zbytkem týmu, terminátora obklíčit a nakonec spustit palbu z několika míst zároveň.

Recenze na Terminator Salvation

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.