Tesla Smart Plug SP300 3 USB

Cena s DPH
490 Kč
Cena bez DPH: 405 Kč
 
 
Kód produktu: 470161
Tesla

Tesla Smart Plug SP300 3 USB [TSL-SPL-SP300-3USB]


Inteligentní zásuvka s konektory USB-A a USB-C Vám umožňuje ovládat zařízení odkudkoli

Ovládejte zařízení ve Vaší domácnosti na dálku, sedíte na gauči, před televizorem nebo u počítače v práci. Inteligentní zásuvka přidává do každého zařízení inteligentní funkce a díky dvěma portům USB-A a jednomu portu USB-C je snazší nabíjet moderní elektrická zařízení. Taková zásuvka vám navíc poskytuje ideální přehled o spotřebě energie, abyste mohli optimalizovat práci své domácnosti a ušetřit náklady na elektřinu.

O produktu

    • Automatizujte to! Tak, jak si přejete
      Nastavte inteligentní automatizaci a scénáře. Zásuvka může zapnout lampu, jakmile se dostanete domů. Topení lze zapnout, když teplota klesne pod nastavenou prahovou hodnotu, nebo vypnout, když teplota dosáhne určité úrovně. Můžete nastavit, aby se světla, televizor nebo hudba zapínaly na určitou dobu, i když jste na dovolené. To vyvolá dojem, že někdo je vždy doma.

    • Proměňte každé zařízení
      TESLA Smart Plug SP300 3 USB přidává inteligentní funkce do všech vašich zařízení.

    • Připojte až čtyři zařízení
      Díky třem USB portům a jedné tradiční zástrčce můžete současně napájet až čtyři zařízení včetně těch s moderním USB-C konektorem. 12 wattů energie stačí k nabíjení mobilních telefonů v noci, jakož i elektronických zařízení s nízkým výkonem, jako jsou chytré hodinky a sluchátka Bluetooth.

  • Nejen ušetříte peníze, ale také ochráníte své nervy
    Zásuvku 220V a všechny porty USB můžete ovládat odděleně od mobilního telefonu. Aplikace umožňuje zkontrolovat, která zásuvka je momentálně zapnutá. Vždy budete mít jistotu, že natáčky nebo žehlička nezůstaly zapnuty v koupelně. Nebo můžete na dálku zapnout nabíjení sluchátek z portu USB v obývacím pokoji bez zapnutí lampy připojené k inteligentní zásuvce.

Klíčové vlastnosti

  • TESLA Smart Plug SP300 3 USB drží krok s dobou. Toto není obyčejná zásuvka. Má dva porty USB-A a jeden port USB-C. V éře nabíječek USB je velmi vhodný pro nabíjení mobilních telefonů, sluchátek a jiných elektrických spotřebičů.
  • Chcete zkontrolovat aktuální nebo dlouhodobou spotřebu energie Vašeho zařízení? Díky inteligentní zásuvce budete mít neustálý přehled o spotřebě energie. Včas identifikujte náklady na energii a vyhněte se nepříjemným překvapením v účtech za energie
  • Automatizace a scénáře Přidejte inteligentní funkce do libovolného zařízení. Pomocí inteligentní aplikace můžete nastavit čas, den nebo podmínky, za kterých se má zařízení připojené k zařízení TESLA Smart Plug SP300 3 USB zapnout nebo vypnout.
  • Zjednodušte ovládání - zadejte příkazy pohodlným způsobem pouze pomocí hlasu. Pomocí mobilní aplikace Tesla Smart zapojte inteligentní osobní asistenty Google Assistant nebo Amazon Alexa do zásuvky.

 

Technická specifikace
Max. proud jednoho USB 2,4 A
Maximální zatížení 16 A / 3680 W
Napájení 220-240 V AC 50 Hz
Konektivita Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
Aplikace TESLA Smart Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Provozní teplota -20-50 °C
Provozní teplota 0–95 %

Obsah balení:

  • Zásuvka Tesla
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Tesla Smart Plug SP300 3 USB

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.