Tesla Smart Air Purifier S100W čistička vzduchu

Cena s DPH
2 499 Kč
Cena bez DPH: 2 065 Kč
 
 
Kód produktu: 475221
Tesla

Tesla Smart Air Purifier S100W čistička vzduchu [TSL-AC-S100W]


Inteligentní čistička vzduchu s filtrem 2 v 1

Dopřejte svému domovu závan čerstvého vzduchu. Čistička vzduchu Smart Air Purifier S100W je vybavena filtrem 2 v 1 a ionizátorem, které účinně bojují proti prachu, alergenům a jiným znečišťujícím látkám ve vzduchu. Svůj provoz přizpůsobuje pomocí inteligentní automatizace. Navíc si můžete vybrat z několika rychlostí (nízká/střední/vysoká) nebo nočního režimu. Aplikace TESLA Smart umožňuje dálkové ovládání, inteligentní funkce a propojení s inteligentní domácností.

O produktu

    • Filtr 2 v 1
      Filtr HEPA 13 zachycuje až 99,97 % částic o velikosti 0,2 mikronu a účinně odstraňuje prach, pyl, roztoči, bakterie a viry. Kromě toho je vybaven uhlíkovým filtrem, který eliminuje pachy, plyny a těkavé látky ve vzduchu.

    • Ionizátor vzduchu
      Filtrační systém je doplněn ionizátorem vzduchu, který zvyšuje jejich účinnost. Generátor záporných iontů pomáhá neutralizovat škodlivé částice a uvolňuje zdravé anionty, které vytvářejí pocit svěžího vzduchu.

    • Noční režim
      Pokud si chcete vychutnat čerstvý vzduch během spánku, nic vám nebrání. Noční režim snižuje hluk ventilátoru a osvětlení na minimum, aby vás čistička v noci nerušila.

    • Inteligentní funkce
      Ovládací prvky naleznete na panelu LCD nebo v mobilní aplikaci - jednoduše nastavte rychlost, režim, časovač nebo denní plán. Čističku lze připojit k inteligentní domácnosti a nastavit inteligentní automatizaci.

    • Moderní design
      Díky minimalistickému designu s ambientním osvětlením bude čistička stylovým doplňkem vašeho interiéru. S hmotností pouhých 1,9 kg ji lze snadno přenášet mezi místnostmi, kdekoli je to nutné.

    • Výkon, který se vám přizpůsobí
      Nastavte rychlost ventilátoru přímo na ovládacím panelu nebo v mobilní aplikaci. Jednoduše zvolte výkon podle svých aktuálních potřeb (nízký, střední, vysoký) nebo vyberte automatický režim a nechte to na čističku - v závislosti na hodnotách naměřených prostřednictvím snímače kvality vzduchu sama zvolí ideální čistící výkon. Pokud plánujete zařízení používat během noci, přijde vám vhod noční režim s minimální hlučností.

  • Inteligentní funkce v aplikaci
    V aplikaci TESLA Smart naleznete potřebná nastavení, informace o trendech kvality vzduchu nebo aktuálním stavu filtrů. Mezi užitečné funkce patří časovač (vypne zařízení po 1/2/4/8 hodinách) a denní plán, pomocí kterého můžete naplánovat čističku na každý den v týdnu a zajistit pravidelné čištění vzduchu. Připojení wi-fi usnadňuje integraci čističky do inteligentní domácnosti - můžete ji připojit k hlasovým asistentům, jiným inteligentním produktům a nastavit inteligentní automatizaci.

Klíčové vlastnosti

  • Filtr 2 v 1 bojuje proti alergenům a zápachu
  • Filtr HEPA 13 odstraňuje i ty nejmenší částice znečišťující vzduch
  • Čistička vzduchu pro alergiky
  • Vhodné pro místnosti do 20 m2
  • Časovač (1/2/4/8 hodin)

 

Technická specifikace
Průtok vzduchu 130 m3/h
Velikost místnosti 20 m2
Úroveň hluku <55 dB
Příkon 30 W
Typ filtru Uhlíkový filtr, HEPA13
Ošetření vzduchu Ionizátor
Konektivita Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n20
Funkce Časovač, Noční režim
Automatický režim
Možnost volby rychlosti ventilátoru
LCD Displej
Upozornění na potřebu výměny filtru
Aplikace TESLA Smart Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Rozměry 200 x 300 mm
Hmotnost 1,9 kg

Obsah balení:

  • Tesla Smart S100W
  • Dokumentace


Recenze na Tesla Smart Air Purifier S100W čistička vzduchu

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.