Teslagrad Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Teslagrad - PC CDTeslagrad - PS4Teslagrad - NSW
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 307942
SoedescoEN dabing

Teslagrad [PS3]

Vaše cesta začíná ... zrádná věž ... odhalte její tajemství!

Teslagrad je 2D logická plošinovka s akčními prvky, kde jsou magnetismus a jiné elektromagnetické síly klíčem k postupu hrou a také k odhalení tajemství ukrytých v dlouho opuštěné věži Tesla. Získejte nové schopnosti, abyste mohli prozkoumat nelineární svět s více než 100 nádherně ručně malovanými prostředími v steampunk inspirované vizi staré Evropy.

Ve hře jste malým chlapcem, který se náhle ocitá zapleten do dávno zapomenutého spiknutí proti despotickému králi, který vládl národu železnou pěstí několik let. Vydejte se na dobrodružství vyprávěny bez slov a pište svůj vlastní osud. Vyzbrojen starověkou Teslamancer technologií a svou vlastní vynalézavostí a kreativitou vede Vaše cesta k věži Tesla a ještě dále.



  • Podrobte svůj smysl pro logiku zkoušce a manipulujte svět kolem sebe s využitím elektřiny a magnetismu, klíčových elementů hry. Hlavolamy jsou na stupnici od"pff, to vůbec není tak těžké" po zcela frustrující, kdy byste nejraději rozbili svou klávesnici a rozkousali ovladač.
  • Najděte si cestu přes bohaté 2D ručně malované prostředí k věži Tesla a používejte přitom úžasné nové předměty.
  • Jste už unaveni ze všech těch slov ve videohrách? Nemějte strach, Teslagrad nenabízí jediný úryvek textu, nebo dialog. Vše je čistě vizuálně a celý příběh je vyprávěn přes to, co vidíte (a někdy i přes to, co nevidíte).
  • Objevte ohromující prostředí, které představuje nový svět inspirovaný steampunkové vizí staré Evropy.
  • Použijte své dovednosti a důvtip na překonání 5 neuvěřitelných finálních bossů, kteří jsou celí nažhavení Vás demagnetizovat.
  • Žádné načítání, bez grafického uživatelského rozhraní, žádné videosekvence. Jen hra a Vy.
  • Úžasný mix klasické orchestrální hudby s nádechem ruské inspirace a nespočet metalových hitů a elektro záležitostí.

  • Recenze na Teslagrad

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.