The Gunstringer XBOX 360

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 201172
MicrosoftEN dabingHra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect
Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect Sensor!


The Gunstringer [XBOX 360]



Gunstringer je unikátní a inovativní Kinect plošinovka/střílečka. Ve hře jste loutkář a ovládáte úžasnou loutku kovboje, držícího zbraň, svými vlastními rukama! Ovládejte Gunstringera v sérii vystoupení na pódiu v příběhu o pomstě ve stylu westernů. Využívaje prvky z klasických špagetovými westernů až po moderní příběhy, ovládejte Gunstringera přes řadu ohromujících momentů s cílem pomstít se bandě, která ho zradila a ponechala napospas smrti.

Gunstringer spojuje příběh, charakterovou hratelnost s čerstvými herními mechanismy. Od pocitu skutečného ovládání loutky přes různé 2D a 3D herní styly, až po moderní vymoženosti jako soutěžení proti svým přátelům přes žebříčky a podpora drop-in/drop-out lokálního kooperativního hraní, Gunstringer Vám přináší zábavný herní zážitek, jaký jste ještě neviděli.

Gunstringer je úžasná kovbojská loutku, která môžetek ovládat! Senzor Kinect umožňuje plně ovládat Gunstringera při jeho dobrodružství, jako byste byli skutečný loutkář, i když sedíte na gauči. Ať už se přidá druhá osoba a střílí s Vámi, nebo Vy sledujete a soutěžíte proti pokroku svých přátel na Xbox LIVE žebříčcích, Gunstringer rozvíjí standardní mechaniku solo plošinovky a střílečky pro zábavnou kompetitivní akci. S plnou sadou bonusů, odomykatench předmětů, schopností, odměn a dalších, je zde vždy důvod zahrát si znovu!



  • Rozsáhlé animace pro Gunstringera a dalších postav pro vyzvednutí osobnosti.
  • Čtyři hlavní kapitoly, každá s 2 etapami, plus intro a finále
  • Hladké přechody 3D < -->2D.
  • Různé předměty a nepřátelé.
  • Etapový výběr úrovní a zákulisí, které slouží jako menu.



    Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect Sensor !

  • Recenze na The Gunstringer

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.