The Incredibles PC CD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 55320
THQ

The Incredibles [PC CD]



Bob Parr kdysi býval jedním z největších světových supehrdinov - pod pseudonymem Pan Úžasňák každý den zachraňoval životy a sváděl boje se zloduchy. Nyní však pracuje jako likvidátor škod v pojišťovně a jediné souboje, které svádí, jsou s časem a vzrůstající nadváhou.

Když jej (spolu se všemi ostatními legendárními bojovníky proti zločinu) před patnácti lety donutil sled nešťastných omylů a podivných soudních sporů pověsit svůj super oblek na hřebík, přijal i se svou ženou Helen (Paní Úžasnou) občanskou totožnost a nyní se snaží se svými třemi dětmi žít normálním životem.

Bob má ale neochvějné nutkání vrátit se do akce, k čemuž dostane příležitost v okamžiku, kdy jej tajemná zpráva povolá ke splnění přísně tajného úkolu na vzdáleném ostrově. Když Bob zjistí, že za celým tajemstvím stojí génius zločinu a jeho ďábelská pomsta, vydává se zbytek rodiny Úžasných na záchrannou akci, která je nevídaných soubojů důvtipu a superschopností.

Používejte svých superschopností proti bombám, střelám, robotům či laserům, které ovládá váš nepřítel. Pokud chcete jako jeden z rodiny Úžasných přežít, musíte být prostě úžasný.



  • Akční adventura na motivy stejnojmenného filmu.
  • Hrajte za všechny hlavní postavy z filmu.
  • S pomocí zvláštních superschopností jednotlivých postav bojujete, závodíte a řešíte akční či dobrodružné úkoly.
  • Celých více než 18 úrovní je plných filmové akce, dobrodružství s dávkami humoru.

  • Recenze na The Incredibles

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.