The Last of Us CZ PS3

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
 
Kód produktu: 212535
PlayStationCZ titulky
 
Chceš ušetřit 140 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 639 Kč

The Last of Us CZ [PS3]

Populace byla zdecimována. Vláda Spojených Států se dávno zhroutila. Dvacet roků po vypuknutí epidemie si příroda pomalu bere zpět opuštěná města. Potulující se bandy těch, kteří přežili, se navzájem zabíjejí pro jídlo, zbraně nebo cokoli jiného.

Joel, nemilosrdný preživší s téměř žádnými morálními zásadami, žije v jedné z posledních zón karantény. Tato stěnami obehnaná, drsná města, jsou pod kontrolou toho, co zůstalo z armády. Navzdory přísnému stannému právu působí Joel na černém trhu města, pašujíc kontraband za tu správnou cenu.

Umírajíci přítel požádá Joela, aby se postaral o Ellie, čtrnáctileté děvče s mimořádnou odvahou. Ačkoli to vypadá jako jednoduchá práce, doprovodit Ellie do jiné karanténní zóny, brzy se to změní na dobrodružství, které navždy změní Joela i Ellie.

Na svojí cestě post-pandemickými Spojenými Státy potkávají Joel a Ellie různé frakce přeživších, ze kterých si každá našla jedinečný způsob, jak se vypořádat s infikovanými lidmi, nedostatkem zásob a hrozbou dalších přeživších. Ve svém úsilí se musí Joel a Ellie naučit důvěřovat si navzájem a spolupracovat, aby dokázali přežít realitu tohoto nového světa.

Hra The Last of Us je ve svém jádru o poutě, které se tvoří mezi Joelem a Ellie. Je to příbeh o lásce, věrnosti a vykoupení.



  • Staňte se lovcem i loveným v brutálním post-pandemickém světě. Hrajte jako Joel, nemilosrdný preživší, i jako Ellie, statečné mladé dospívající děvče.
  • Intenzivní příběh představuje zvučné postavy, které Vás vezmou na bohatou, emocionální cestu díky cenami ověnčené filmové výpravě.
  • Prozkoumejte zdecimovanou a zarostlou Ameriku, kterou si bere příroda zpět, se zbytky lidské civilizace v konfrontaci s krásným, svěžím prostředím, které přináší realistická a ohromující grafika.
  • Naplánujte, jak přežít střetnutí s nepřáteli, vzhledem k tomu, že se systém umělé inteligence Balance of Power AI neustále přizpůsobuje tomu, zda už má navrch Joel, nebo jeho nepřátelé. Rychle manévrujte, abyste prežili, protože nepřátelé mění svoje chování na základě toho, jakou zbraň Joel drží, kolik z nich je ještě naživu a jestli se Vám je podařilo překvapit.
  • Naučte se, jak přežít den za dnem. Hledejte životně důležité zdroje, vyrábějte si zbraně z předmětů, které najdete v prostředí a bojujte s ostatními přeživšími o omezené zásoby a munici.





  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabing

    Recenze na The Last of Us CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.