The Outer Worlds [Epic Store]

Digitální distribuce
Cena s DPH
859 Kč
Cena bez DPH: 710 Kč
 
 
Kód produktu: 413370
2KEN dabing

The Outer Worlds [Epic Store] [PC digital]


The Outer Worlds je nový Single Player RPG z pohledu první osoby. Probouzíte se ve vesmírné koloniální lodi, jejímž úkolem je objevovat nové světy na konci vesmíru, po desetiletí trvajícím spánku. Hned po probuzení se však ocitáte uprostřed spiknutí a stáváte se neplánováním součástí tohoto spiknutí mocných. Zkoumejte ty nejvzdálenější světy, potkávejte různé frakce bojující o moc a rozhodněte se jakou osobností se stanete a na kterou stranu se přikloníte.


 

  • Příběh RPG který ovládáte svými rozhodnutími. Vaše rozhodnutí ovlivňují nejen to, jak se příběh vyvíjí, ale i vývoj Vaší postavy, vedlejší příběhy a různé konce hry.
  • Veďte své společníky. Během hry potkáte mnoho postav, které se budou chtít k vám připojit. Každý společník má unikátní schopnosti, svoji vlastní motivaci a ideály, a tedy i své vlastní mise.
  • Prozkoumejte korporátní kolonii Halcyon. Jedná se o kolonii na konci galaxie, kterou ovládá korporátní rada. Tato řada ovládá vše, kromě cizích monster, které vznikly v důsledku nevydařené terraformace dvou planet v této kolonii. Prozkoumejte všechny osady, vesmírné stanice a další zajímavá místa v kolonii Halycon.


    Jedná se o digitální verzi hry The Outer Worlds, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

 

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulkyPL titulky

Recenze na The Outer Worlds [Epic Store]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.