The Settlers: Dědictví Králů CZ PC CD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 50305
Ubisoft

The Settlers: Dědictví Králů CZ [PC CD]

Pokračování budovatelsko-dobyvatelské strategie, která kombinuje stavbu domů, vesniček, měst i velké říše s boji mezi rytíři a armádami. V bitvách bude hráč bránit, či naopak rozšiřovat hranice své říše. To všechno a ještě mnohem více je hlavní náplní velké singleplayer kampaně zahrnující 20 misí.

Během hry si vybudujete svoji říši, dobudete 7 sousedních království a získáte vzácný artefakt Orb of Power. Hra na rozdíl od předešlých dílů nabídne 3D grafiku a právě 3D zpracování bude mít významný vliv na celou hru.

Tvůrci mohli díky přechodu do 3D implementovat nejen dynamické počasí, ale také střídání dne a noci i ročních období. Všechny tyto nové prvky budou mít zásadní vliv na hratelnost. Na počasí bude závislá úroda, stejně tak jako rychlost postupu vojsk.

Hráči budou mít k dispozici více než 70 druhů postav s vlastní inteligencí a různými schopnostmi, jako je dřevorubec, zemědělec, mlynář a další, kterých bude třeba co nejefektivněji využívat pro rozvoj celé komunity a tím i úspěšné budování města a říše.

Vedle výše zmíněných singleplayer kampaní bude k dispozici i populární multiplayer pro bitvy s živými soupeři přes LAN, či internet .

Recenze na The Settlers: Dědictví Králů CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.