The Yakuza Remastered Collection PS4

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
 
Kód produktu: 410014
SEGAEN dabing

The Yakuza Remastered Collection [PS4]


The Yakuza Remastered Collection je daleko od typického konzolového portu. Jako bonus ke grafickým a výkonnostním vylepšením (720p>1080p na 30>60fps), všechny hry si prošly precizním re-lokalizačním procesem. Anglické scénáře pro každou hru byly překontrolovány, upravené a v některých případech dokonce přepsány, a obsah z některých západních vydání Yakuzy 3, 4 a 5 byly znovu přidány do Yakuza Remastered kolekce.


V Yakuza 3, to znamená, že Mahjong, Shogi, Massage Parlor a populární Cabaret minihry také jako kolekce pod příběhů vystřižených z originálního vydání, jsou nyní přístupné na západě poprvé!


Několik změn, které zlepší herní zážitek byly také přidány pro každou hru v kolekci včetně hlídače pod příběhů na mapě a možnost přepnutí mezi anglickými a japonskými texty písní během Karaoke.


Yakuza Remastered Collection přináší finální chybějící kapitoly Kiryuu příběhu do PlayStation 4. Od Yakuzy 0 po Yakuza 6: The Song of Life, hráči mohou nyní zažít celý příběh Dragon of Dojima, celý na jednom herním prostředí.




Recenze na The Yakuza Remastered Collection

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.