Thrustmaster Joystick T16000M Space SIM duo stick Hotas

Cena s DPH
3 119 Kč
Cena bez DPH: 2 578 Kč
 
 
Kód produktu: 411047
Thrustmaster

Thrustmaster Joystick T16000M Space SIM duo stick Hotas [2960815]



Získej Game Pass Ultimate pro PC ve slevě! Podmínky se dozvíš po kliknutí na banner!

Produkt je kompatibilní s PC.

Thrustmaster zasvětil svých 25 let zkušeností do ovladačů letových simulací, aby vyhověl rostoucí obecné poptávce nadšenců leteckých simulátorů – a obzvláště nadšenců vesmírných simulátorů. T.16000M FCS je navržen pro pokročilé letce, kteří hledají komplexní realistické ovládací prvky jako alternativu k používání myši a klávesnice. T.16000M FCS (Flight Control System) řídící páka je PC kompatibilní přes USB ve Windows 10, 8 a 7 (32-bit a 64-bit).


T.16000M FCS

T.16000M FCS obsahuje 4 nezávislé osy včetně otočného kormidla (ovládaného otáčením páky), 16 akčních tlačítek s fyzickou identifikací v "braille" stylu, jeden osmisměrný Point of View kloboukový přepínač a ergonomickou spoušť. Jeho pozoruhodné oranžové dorazy a podsvícení přinášejí hráčům zcela nové ponoření do hry.


H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology

S cieľom zaručiť exkluzívny vysoko presný výkon, stúpanie a rolovanie, riadiaca páka T.16000M FCS využíva H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology™ (U.S. patent US08471815) pre 16-bit rozlíšenie (napr. hodnoty 16000 x 16000) - rovnaká špičková presnosť je dodaná extrémne kvalitným joystickem HOTAS Warthog, a umožňuje hráčům zaskočit nepřítele s vysokou přesností. Spirálová pružina (průměr 2,8 mm) uvnitř páky poskytuje pevné, lineární a hladké napětí.


Obouručný design

Unikátní obouruční design joysticku umožňuje snadné přepnutí mezi použitím v pravé a levé ruce. Jeho otočná rukojeť standardně ovládá kormidlo, ale může být také zablokována. Pilotování s joystickem v každé ruce je nyní možné ve všech hrách kompatibilních se dvěma joysticky.


Pokročilý letecký ekosystém Thrustmaster

Tyto produkty jsou součástí řady zařízení pro letecké simulace, které mohou být použity v kombinaci s ostatními: kompletní ekosystém představuje řídící páku FCS, plynový pedál TWCS*, kormidelní pedály TFRP* a kokpitové panely MFD* (Multi-Functional Display). Tyto prvky jsou stejně kompatibilní is pokročilým programovacím softwarem T.A.R.G.E.T**.


Pokročilý programovací software T.A.R.G.E.T ** na PC: programovatelných až 256 tlačítek v leteckém ekosystému

Software Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor: kombinujte s dalšími produkty Thrustmaster (aby byly rozpoznány jako jedno USB zařízení), a nahrajte nebo si vytvořte specifické mapovací profily pro každou hru. Přizpůsobte si na míru své vlastní profily pro vylepšení letových ovladačů Thrustmaster a sdílejte je v Thrustmaster komunitě.


Ergonomický design pro optimální pohodlí a přesnost

Díky svému designu a ergonomii, T.16000M FCS poskytuje hráčům více rozpoznatelných funkcí, které jim umožní stát se efektivnějšími a přesnějšími v průběhu letu. Tento zdokonalený přístup k letovým ovladačům je ještě důležitější, když jsou hráči plně ponořeni do výjimečných letových situací, které přinášejí hry kompatibilní s VR.


 

  • Plně obouruční joystick!
  • 16 akčních tlačítek, 12 na základně, 4 na joysticku a osmisměrný snímač.
  • 4 nezávislé osy , včetně otočného kormidla (ovládaného otáčením páky).
  • Ergonomická spoušť pro ovládání brzdění.
  • Vícesměrový kloboukový přepínač (pro panoramatický pohled).
  • Ergonomický design pro optimální pohodlí.
  • Široká opěrka na ruce ke snížení namáhání.
  • Vyvážená základna pro zvýšení stability.
    Obsah balení
  • 2x T.16000M FCS joystick.
  • 2x náhradní opěrky palců.
  • 2x náhradní opěrky ukazováčků.
  • Uživatelský manuál.
    T160

 


Recenze na Thrustmaster Joystick T16000M Space SIM duo stick Hotas

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.