Thrustmaster TCA Officer Pack (Airbus Edition)

4 119 Kč
3 489 Kč
Cena bez DPH: 2 883 Kč
 
Kód produktu: 411057
Thrustmaster

Thrustmaster TCA Officer Pack (Airbus Edition) [2960842]



Získej Game Pass Ultimate pro PC ve slevě! Podmínky se dozvíš po kliknutí na banner!

Společnost Thrustmaster nadšeně uvádí na trh svůj první balíček herního příslušenství týkající se civilního letectva, který má oficiální licenci od společnosti Airbus.

TCA Officer Pack Airbus Edition zahrnuje TCA Sidestick Airbus Edition a TCA Quadrant Airbus Edition, které poskytují dokonalý zážitek z civilního létání – se všemi funkcemi, které potřebujete k tomu, abyste bez jakéhokoli napětí vstoupili do role kapitána.

Ergonomické repliky boční páky a panelu ovládání motorů Airbus jsou podobné těm, které se nacházejí ve známých letadlech Airbus A320/A320neo. Tyto doplňky pro civilní letectvo Airbus zahrnují všechny funkce potřebné pro pilotování jakéhokoli typu civilního letadla - od obchodních letadel po dopravní letadla, a také akrobatická letadla.

TCA Officer Pack Airbus Edition se skládá z produktů, které jsou ikonické na všech úrovních: design repliky každého zařízení odráží originální tvary a barvy s neuvěřitelně autentickým a realistickým dojmem z různých komponentů.

Zamilujete si použití široké škály ovládacích prvků inspirovaných ovládacími prvky skutečných letadel Airbus: pocit z tlačítek a času odezvy, odpor při tahových pákách, komponenty vydávající zvuky při aktivaci a dokonce i to, jak je je cítit na dotek. Všechno je na dosah ruky pro věrný obraz leteckých zážitků vyšší úrovně.

Dva letové přístroje, které jsou součástí balíku, také obsahují funkce, umožňují uživatelům snadno se přizpůsobit všem ostatním typům leteckých simulačních her. Dejte si pauzu od svého komerčního letadla a nasedněte do svého stíhacího letadla nebo vesmírné lodi – s naprostou jistotou!

Díky svým mechanickým přepínačům vám TCA Quadrant Airbus Edition umožňuje deaktivovat zarážky a zpětný tah, abyste mohli flexibilně pilotovat jakýkoli typ letadla.

S TCA Sidestick Airbus Edition můžete snadno upravit konfiguraci boční páky před každým vzletem tak, aby co nejlépe odpovídala hře, kterou hrajete, díky zahrnutým 4 vyměnitelným modulům tlačítek pro vrchní část joysticku.

TCA Officer Pack Airbus Edition obsahuje slavný patentovaný systém H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) od společnosti Thrustmaster, který hráčům poskytuje vylepšenou realitu díky vestavěným magnetickým snímačům umožňujícím až 14bitové rozlišení na boční páce a až 16bitové rozlišení.

Tato bezkontaktní magnetická senzorová technologie bez potenciometrů dává oběma zařízením neomezenou životnost.

Tyto výrobky jsou kompatibilní s PC (Windows 10, 8).


 

  • Ergonomické repliky : boční páka a panel ovládání tahu motorů inspirované letovými ovládacími prvky nacházejícími se v ikonických letadlech Airbus, oficiálně licencovaných společností Airbus.
  • Joystick se 4 vyměnitelnými moduly tlačítek vrchní části joysticku , 12 vyměnitelnými tlačítky, vestavěnou škrtící klapkou a ovládáním kormidla otáčením rukojeti (uzamykatelné / odemykatelné).
  • Panel ovládání tahu motorů se 2 navigačními osami, se 16 tlačítky a ovládacími prvky (zarážky, spínače a dokonce i mechanismus zpětného tahu) pro celou řadu možností během vzletu, letu, při přistání a během doby na zemi.
  • Bezkontaktní magnetická senzorová technologie bez potenciometrů pro neomezenou životnost a optimální preciznost.
  • Kompatibilní se systémy Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals (TFRP) a Thrustmaster Pendular Rudder (TPR), jakož is TM Flying Clamp (všechny se prodávají samostatně).
    INSPIROVANÉ SKUTEČNOU BOČNÍ PÁKOU AIRBUS

    Ergonomická replika s měřítkem v poměru 1:1 inspirovaná ikonickou boční pákou Airbus, TCA Sidestick Airbus Edition zajišťuje jedinečné ovládání.


    VŠESTRANNÝ, MODULÁRNÍ DESIGN

    Konfiguraci boční páky můžete snadno upravit před každým vzletem tak, aby vyhovovala Vašim požadavkům: kapitán, druhý pilot nebo boční páka v centrální poloze pro individuální let.


    VSTAVANÝ MECHANISM ZPĚTNÉHO TAHU

    Škrtící klapka zabudovaná do základny joysticku obsahuje funkci zpětného tahu, jedinečnou vlastnost dopravních letadel. To je hlavní výhodou, pokud jde o pomoc s ovládáním souvisejících manévrů a zajišťuje, že Vaše přistání bude vždy dokonale kontrolováno.


    UZAMYKATELNÉ OTÁČENÍ KORMIDLA

    Kormidlo lze používat otáčením rukojeti boční páky, aby se usnadnilo létání pilotem s více úkoly. Tato funkce kormidla zabudovaná do rukojeti boční páky obsahuje také uzamykací systém pro realističtější komerční letový zážitek.


    IKONICKÉ OVLÁDÁNÍ AIRBUS

    TCA Quadrant Airbus Edition obsahuje 8 ergonomických fyzických tlačítek (plus 8 virtuálních tlačítek na tahových pákách, celkem 16), která jsou replikami ovládacích prvků letadel Airbus (typ A320neo). Při používání tlačítek, zarážek a dalších ovládacích prvků panelu ovládání tahu motorů cítíte realistické pocity – stejně jako skutečný kapitán letadla.


    DUÁLNÍ TAHOVÉ PÁKY

    TCA Quadrant Airbus Edition obsahuje dvě oddělené tahové páky, inspirované skutečnými protějšky, které najdeme v letadlech Airbus. Pro ještě realističtější použití se čtyřmotorovými letadly (typ Airbus A380) lze spojit dva panely ovládání tahu motorů (další panel ovládání tahu motorů se prodává samostatně), díky čemuž získáte přístup ke čtyřem tahovým pákům namísto dvou!


    UNIVERZÁLNÍ MECHANISMUS ZPĚTNÉHO TAHU

    TCA Quadrant Airbus Edition obsahuje dvě samostatné tahové páky, inspirované skutečnými protějšky, které najdeme v letadlech Airbus. Obsahuje vestavěný mechanismus zpětného tahu, který je plně funkční na linkových dopravních letadlech, lehkých letadlech a přepravních letadlech.


    PILOTUJTE KAŽDÝ TYP LETADLA

    Mechanické přepínače Vám umožňují deaktivovat zarážky a zpětný tah (k přepnutí do režimu lineární osy) pro flexibilní řízení jakéhokoli typu letadla. Stupňovitý režim je inspirován jeho protějškem v letadlech Airbus s ikonickými zarážkami.


    MAGNETICKÁ TECHNOLOGIE

    TCA Officer Pack Airbus Edition obsahuje bezkontaktní magnetický senzorový systém H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) od společnosti Thrustmaster, bez potenciometrů, pro neomezenou životnost a optimální preciznost během letových zážitků.


    Obsah balení

  • 1 x TCA Sidestick Airbus Edition.
  • 1 x TCA Quadrant Airbus Edition.
  • 4 x vyměnitelné moduly tlačítek joysticku.
  • 1 x USB kabel (typ C na typ A).
  • 1 x nálepka.
  • 2 x konektor.
  • 1 x připojovací tyč.
  • Návod k použití, návod pro rychlé zapojení a informace o záruce.
    tca


 


Recenze na Thrustmaster TCA Officer Pack (Airbus Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.