Thrustmaster TMX PRO

Cena s DPH
5 849 Kč
Cena bez DPH: 4 834 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 411178
Thrustmaster

Thrustmaster TMX PRO [4460143]


Thrustmaster TMX PRO: Ergonomický závodní volant s 3-pedálovou sadou pedálů s kovovou vrchní částí. Citlivě reagující, precizní a tichý řemenicový systém Force Feedback, s rotací volantu 900° a kovovými sekvenčními řadícími pákami. Kompatibilní s Xbox One a PC. Funguje na Xbox Series X|S.


Závodní volant TMX PRO, absolutní zlatý standard společnosti Thrustmaster ve světě virtuálního motor sportu, je obrovskou devizou pro všechny fanoušky závodění, kteří hledají maximální ponoření se do svých herních zážitků. TMX PRO zajišťuje vynikající preciznost a realistické pocity na závodní dráze díky jedinečnému Thrustmaster řemenicovému systému Force Feedback. Citlivě reagující a nastavitelný, TMX PRO je všestranným spojencem pro všechny typy závodů: Rally, F1, NASCAR a dokonce GT. Velikost volantu (28 cm) je vynikající pro všechny velikosti rukou a umožňuje snadné a intuitivní otáčení (až do 900°). Řazení převodů je plynulé a zřetelné díky 100% kovovým sekvenčním řadícím pákům, které poskytují optimální přesnost. Optické čtení pohybů volantu (s 12bitovým rozlišením) zajišťuje autentické zrcadlení ve hře i při těch nejmenších pohybech učiněných uživatelem. Sada pedálů zahrnutá k závodnímu volantu TMX PRO, jejichž 3 vrchní části pedálů jsou také vyrobeny ze 100% kovu, je plně nastavitelná pro optimální pohodlí ve hře.


  • Funguje na Xbox Series X|S.
  • Realistický volant: volant má průměr 28 cm a jeho ergonomický design je vynikající pro všechny typy závodních her.
  • Otáčení volantu až do 900° pro optimální přesnost závodění.
  • Citlivě reagující, precizní a tichý systém Force Feedback, díky řemenicovému systému v základně závodního volantu.
  • Optické čtení: 12bitové rozlišení zajišťuje přesnou reprodukci všech pohybů volantu ve hře (4 096 hodnot na osu řízení).
  • TMX PRO obsahuje 3-pedálovou sadu Thrustmaster T3PA: vrchní část pedálů je 100% kovová a je plně nastavitelná.
  • Kompatibilní s řadicí pákou Thrustmaster TH8A (prodáváno samostatně).
    Obsah balení:
  • 1 x závodní volant Thrustmaster TMX PRO.
  • 1 x pedálový set Thrustmaster T3PA (se 3 pedály).
  • 1 x upevňovací systém závodního volantu.
  • Návod k použití a informace o záruce.
    TMX PRO: PONOŘENÍ SE A REALISMUS V ZÁVODNÍCH HRACH NA XBOX ONE A PC

    Fanoušci závodních simulací budou milovat odezvu a tichou zpětnou vazbu volantu Force Feedback, pro vylepšené ponoření se do her – s pocity neuvěřitelně blízkými skutečným podmínkám. TMX PRO byl vytvořen s ohledem na různé typy závodníků: díky jeho ergonomickému designu a rozsahu technologií zabudovaných do volantu je naprosto přizpůsobitelný všem stylům závodních her (Rally, F1, NASCAR a dokonce GT). Součástí TMX PRO je 3-pedálová sada Thrustmaster T3PA.


    REALISTICKÁ VELIKOST

    Volant má průměr 28 cm: to zaručuje naprostou všestrannost, díky čemuž je TMX PRO vynikající pro všechny styly závodních her. Zažijte vzrušení z různých typů závodních drah a okruhů – intenzivní závody F1 a Rally a všechny další druhy čtyřkolové zábavy mezi nimi.


    ROTACE VOLANTU 900°

    Volant může udělat až 2,5 otáčky, což umožňuje bezprecedentní úroveň kontroly při každé zatáčce. Široký úhel rotace, který nabízí TMX PRO (od 270 ° do 900 °), umožňuje všem virtuálním řidičům být co nejpřesnější v jakémkoli druhu závodění.


    100% KOVOVÉ SEKVENČNÍ ŘADÍCÍ PÁKY

    TMX PRO se vyznačuje velkými sekvenčními řadícími pákami, které jsou vyrobeny výlučně z kovu. Podobně jako řadící páky, které se nacházejí ve velmi výkonných automobilech, jejich ergonomický design umožňuje vynikající ovladatelnost – s hladkým a zřetelným řazením převodových stupňů.


    VYSOCE VÝKONNÁ ZPĚTNÁ VAZBA FORCE FEEDBACK

    Force feedback začleněná do závodních volantů T150 PRO (PS4/PC) a TMX PRO (Xbox One/PC), je velmi přizpůsobivá a nabízí širokou škálu možností nastavení výkonu. Vysoce citlivá Force Feedback na volantu umožňuje virtuálním řidičům manévrování s takovou přesností, jakou potřebují pro neustálé zlepšování svého výkonu ve hrách.


    TICHÝ ŘEMENICOVÝ SYSTÉM

    Unikátní řemenicový systém Force Feedback pro T150 PRO (PS4/PC) a TMX PRO (Xbox One/PC) představuje největší výhodu, jakou poskytují závodní volanty Thrustmaster. Tento systém umožňuje směrování zvuků od motoru a zároveň poskytuje pocit plynulosti – pro intuitivní ovládání síly zpětné vazby Force Feedback.


    TH8A-KOMPATIBILITA

    Závodní volanty T150 PRO (PS4/PC) a TMX PRO (Xbox One/PC) jsou kompatibilní s TH8A, 100% kovovou řadící pákou Thrustmaster (prodáváno samostatně). TH8A se vyznačuje designem inspirovaným skutečným automobilovým průmyslem (s odnímatelnou hlavicí řadící páky) a umožňuje dva různé styly řazení: H-vzor (7 + 1) nebo sekvenční (+/-).


    tmxpro


Recenze na Thrustmaster TMX PRO

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.