Thrustmaster TS-PC RACER Ferrari 488 Challenge Edition

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
13 189 Kč
Cena bez DPH: 10 900 Kč
 
Kód produktu: 411170
Thrustmaster

Thrustmaster TS-PC RACER Ferrari 488 Challenge Edition [2960798]


Po Ferrari 250 GTO Wheel Add-On a T80 Ferrari 488 GTB Edition, třetím produktem, který Thrustmaster představil u příležitosti 70. výročí založení Ferrari, je závodní volant TS-PC RACER Ferrari 488 Challenge Edition. Je vybaven špičkovými, velmi výkonnými technologiemi, které bezproblémově ruku v ruce spolupracují s ohromujícím volantem 488 Challenge Edition.


TS-PC RACER Ferrari 488 Challenge Edition je opravdu výjimečným produktem, který byl navržen fanoušky automobilky legendárního vzpínajícího se koně: hráči na PC vyhledávají výkon, kvalitu a realismus. Závodní volant je replikou volantu použitého u vozů série 488 Challenge, které díky turbodmychadlu byly historicky nejvýkonnějšími motory Ferrari. Konečným výsledkem je replika skutečného volantu 488 Challenge v měřítku 9:10 (o průměru 12.6"/32 cm), potažený ručně šitým potahem vyrobeným ze stejného materiálu Alcantara, který byl použit u originálních volantů Ferrari. Jak je zřejmé z posledních produktů Thrustmaster uvedených u příležitosti 70. výročí Ferrari, se TS-PC RACER 488 Challenge Edition může pochlubit pokročilým dokonalým palubním vybavením: čelní štítek vyrobený z černého, eloxovaného broušeného kovu, dva 5.5"/14 cm vysoké sekvenční měniče rychlosti, dva D-pady s funkcí tlačítka, dva otočné přepínače s funkcí tlačítka a osm akčních tlačítek. Celkově je to ne méně než 25 programovatelných funkcí! Thrustmaster jako první do volantu zabudoval 15 LED diod, které slouží jako otáčkoměr a přináší závodníkům další rozhodující výhodu při závodech.


Motor základny kombinuje sílu a výkon

 

  • Bezkartáčový 40 Wattový motor. Výkonný motor generuje přesné efekty a poskytuje neuvěřitelnou rychlost – od dlouhých táhlých zatáček (režim STALL) až po velmi citlivé kličkování (režim DYNAMIC).
  • Chladicí systém Motor Cooling Embedded. Zamezuje přehřívání a optimalizuje bezhlučný provoz.
  • Algoritmus Field Oriented Control (F.O.C.). I při intenzivních požadavcích na točivý moment zajišťuje chirurgickou přesnost bez ztráty výkonu. zabudovaný algoritmus dynamicky optimalizuje palubní systém H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) a jeho 16bitové vzorkování (65,536 hodnot).
  • Jednotka Turbo Power. Tento speciálně konstruovaný externí napájecí zdroj, toroidního tvaru, bez žeber poskytuje impozantní účinnost 86% (a pouze 14% tepla) spolu se špičkovým výkonem 400 Wattů!
  • Kombinovaný systém řemenic a ozubených kol. Tento systém spolu s nápravou namontovanou na kuličkových ložiskách zajišťuje extrémně plynulý a tichý provoz.
  • Robustní upevňovací systém. Pro zaručenou stabilitu při závodech je základna volantu kompatibilní se všemi montážními plochami (stoly, "závodní kokpity", atd.).
    Realistická konstrukce "soutěžního" volantu

     

  • Replika skutečného závodního volantu automobilu Ferrari 488 Challenge v měřítku 9:10 (o průměru 32 cm), oficiálně licencovaný společností Ferrari.
  • Čelní destička a 2 řadící páky vyrobené z černého broušeného eloxovaného kovu.
  • 15 zabudovaných LED diod s funkcí tachometru (RPM).
  • 2 směrové pady (D-pady) s funkcí tlačítka + 2 otočné knoflíky s funkcí tlačítka + 8 akčních tlačítek= celkem 26 programovatelných funkcí!
  • Na ručně šitý potah volantu byl použit stejný materiál Alcantara, dovezený z Itálie, jako na originální volant Ferrari.
  • Servo základna Thrustmaster TS-PC, a odnímatelný volant Ferrari 488 Challenge s kovovým čelním štítkem.
  • Ekosystém-ready.
  • 2 velké, k volantu připevněné sekvenční řadící páky (14 cm vysoké - 100% kovové - dotykové spínače s životností přesahující 500 000 sepnutí).
    Motor

    Velmi citlivý bezkartáčový 40-wattový motor, který nabízí mimořádně silné dynamické účinky a poskytuje zvýšenou zpětnou vazbu (Force Feedback). TS-PC Racer Motor poskytuje střídavý FFB a neuvěřitelnou rychlost (dynamický moment), který se projevuje ve všech závodních podmínkách. Od dlouhého stání (STALL režim), až po super citlivé kličkování (Dynamic režim).


    Chlazení

    Aby nedošlo k přehřátí, byl vyvinut vestavěný chladící systém MCE (systém byl patentován). Tato technologie udržuje vysoký výkon motoru, během celého závodu za naprosto tichého chodu. MCE poskytuje o 50% více dynamiky, 4x vyšší sílu než jiné Force Feedback volanty využívající monofázické chlazení.


    H.E.A.R.T.

    Vývojové týmy Thrustmaster přidaly působivou přesnost motoru prostřednictvím začlenění H.E.A.R.T. (HallEffect AccuRate Technology), s bezkontaktním magnetickým snímačem, který poskytuje 16bitové rozlišení (65,536 hodnot). Nový F.O.C. algoritmus dynamicky optimalizuje reakci na požadavky točivého momentu. Motor reaguje dynamicky a rychle, což vede ke zvýšení požadavků točivého momentu, při propojování a snížení poklesu napětí, tím vyrovná a zabrání ztrátám z hlediska výkonu.


    Turbo

    Externí TURBO napájení dodává konstantní špičkový výkon 400 W! a tím volantu umožnuje okamžitě reagovat na vysokou rychlost a intenzivní příkazy během hry. Toroidní tvar zajistí optimální účinnost.


    Balení obsahuje:

  • Závodní volant
  • Napájecí zdroj TURBO POWER
  • Základny s připevňovacím systémem
  • Uživatelskou příručku

 


Recenze na Thrustmaster TS-PC RACER Ferrari 488 Challenge Edition

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.