Závodní volant Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
15 669 Kč
Cena bez DPH: 12 950 Kč
 
Kód produktu: 411174
Thrustmaster

Závodní volant Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310 [4460157]


Prvním milníkem spolupráce mezi společností Thrustmaster a Sparco, je závodní volant TS-XW Racer opatřen velmi realistickou konstrukcí, inspirovaný skutečnými závody. Replika závodního volantu Sparco P310 Competition je v měřítku 1:1. Závodní volant je oficiálně licencován pro oba systémy Xbox One, One X, One S, Xbox Series X a Windows (PC), a také obsahuje všechna oficiální tlačítka Xbox One, One X, One S, aby bylo zajištěno přepínání mezi hrou, menu systému , sociálními funkcemi atp. Volant je na PC kompatibilní s Windows 10/8/7/Vista. TS-XW Racer spojuje dohromady ty nejlepší prvky zahrnutím nejnovějších pokročilých technologií volantů Thrustmaster a současně se přibližuje ke skutečným automobilovým závodům tak, jako nikdy předtím. To vše díky celosvětově známé společnosti Sparco vyrábějící náhradní díly a autopříslušenství. Prostřednictvím výkonného 40 wattového bezkomutátorového servomotoru opatřeného systémem chlazení Motor Cooling Embedded (v patentovém řízení) je zajištěna Force Feedback: optimální výkon je zajištěn iv případě intenzivního používání během dlouhých virtuálních závodních soutěží. Volant TS-XW Racer má ergonomickou konstrukci a je potažen pravou semišovou kůží. Obsahuje 2 vysoké sekvenční rychlostní páky (vysoké 13 cm - 100% kovové - dotykové spínače s životností větší než 500,000 sepnutí), 12 akčních tlačítek a 1 dvousměrný pad s funkcí tlačítka. Je perfektně přizpůsoben pro všechny závodní hry (GT, F1, NASCAR, Indy, silniční závod, atd.). Ve volantu je zabudován dvojitý systém řemenů a řemenic s osou opatřenou kovovými kuličkovými ložisky. Úhel otáčení je nastavitelný v rozsahu od 270° až do 1080°. Pedálová souprava volantu je velká, pevná a nastavitelná, 100% kovová. U pedálů lze nastavit rozteč, náklon a výšku, brzdový pedál je opatřen kónickou stopkou Conical Rubber Brake Mod. TS-XW Racer Sparco P310 Competition Mod je kompatibilní s celým ekosystémem závodních produktů Thrustmaster (pedálové soupravy, odnímatelné volanty a řadící páky), což závodníkům dává možnost vybavit se veškerou výbavou, kterou potřebují k vítězství v závodě.


  • Závodní volant TS-XW Racer v měřítku 1: 1 je replika volantu Sparco P310 Competition, o průměru 3,5 cm, který je oficiálně licencován pro Xbox One, One X, One S, Xbox Series X a Windows (PC) .
  • Pomocí silného 40 wattového bezkomutátorového servomotoru je u volantu zajištěna Force Feedback. Aby byl zajištěn stálý výkon motoru, iv případě intenzivního používání během dlouhých závodů, je motor vybaven chladícím systémem Motor Cooling Embedded (v patentovém řízení).
  • Ve volantu je zabudován dvojitý systém řemenů a řemenic a spolu s nápravou opatřenou kuličkovými ložisky je zajištěn extrémně plynulý chod. Nastavitelný úhel otočení až do 1080°.
  • TS-XW Racer je poháněn napájecím zdrojem Turbo Power toroidního tvaru s konstrukcí bez žeber. Toto uspořádání zajišťuje optimální výkonovou účinnost 86% (standardní napájecí zdroje opatřené žebry dosahují 65% účinnosti).
  • Pedálová souprava volantu obsahuje velké, pevné, nastavitelné pedály a vnitřní součásti jsou ze 100% vyrobeny z kovu. Pedály obsahují také inovativní kónickou stopku Conical Rubber Brake Mod. Všechny 3 pedály jsou plně nastavitelné (rozteč, náklon a výška).
    Základna Force Feedback base s výkonným bezkomutátorovým servomotrorem

    Výkonný, 40 Wattový bezkomutátorový motor TS-XW Racer poskytuje Force Feedback a neuvěřitelnou rychlost (dynamický točivý moment): od dlouhých táhlých zatáček (v režimu STALL) až po velmi citlivé kličkování (v režimu DYNAMIC). Chladící systém motoru volantu Motor Cooling Embedded udržuje dynamiku nového motoru, zabraňuje jeho přehřátí a zůstává velmi tichý. Úhel natočení TS-XW Racer Sparco P310 Competition Mod je nastavitelný v rozsahu od 270° až do 1080° ve všech směrech.


    Ekosystém Thrustmaster

    Připravený ekosystém – díky praktickému systému Thrustmaster Quick Release lze volant snadno oddělit od základny Thrustmaster TS-XW servo base. Závodní volant TS-XW Racer je kompatibilní se všemi závodními výrobky ekosystému Thrustmaster. Volant je také kompatibilní s přídavným špičkovým, realistickým řadičem rychlostí Thrustmaster TH8A (prodává se samostatně).


    thrustmaster11

    Algoritmus Field Oriented Control

    Systém H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) je vybaven 16bitovým vzorkováním (65,536 hodnot), zatímco nový algoritmus Field Oriented Control (F.O.C.) dynamicky optimalizuje požadavky na intenzivní kroutivý moment.


    Turbo Power

    Externí napájecí zdroj Turbo Power poskytuje konstantní a ohromný špičkový výkon, aby okamžitě pokryl velmi rychlé požadavky hry. Toroidní tvar bez žeber zajišťuje optimální výkonovou účinnost 86% (produkuje jen 14% tepla). Špičkový výkon: 400 wattů!


    Souprava pedálů

    Vyznačuje se 100% kovovou vnitřní strukturou, plus kónickou gumovou stopkou Conical Rubber Brake Mod (s ultra progresivním odporem na konci dráhy brzdového pedálu), pedálová souprava T3PA je plně nastavitelná, což umožňuje perfektní přizpůsobení potřebám hráčů. Pro optimální přizpůsobení lze u všech tří pedálů nastavit výšku, náklon a rozteč. TS-XW Racer Sparco P310 Competition Mod je prvním milníkem spolupráce mezi společnostmi Thrustmaster a Sparco, jedná se o velmi realistický volant, konstruovaný pro závodění.


    OBSAH BALENÍ

     

  • Závodní volant.
  • Pedálová souprava.
  • Napájecí zdroj Turbo Power.
  • Upevňovací systém, kompatibilní se vším od stolů, stolků, atp.
  • Uživatelský manuál a informace o záruce.
    Rozměry a hmotnost balení: 54x40x34cm / 13,6kg


Recenze na Závodní volant Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.