Tokyo Twilight Ghost Hunters PS3

Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
Kód produktu: 276572
NISEN dabing

Tokyo Twilight Ghost Hunters [PS3]


Od vývojářů hry Deadly Premonition a s hudbou od Nobu Uematsua přichází hra Tokyo Twilight Ghost Hunters, zcela nový vizuální román, který nabízí jedinečný bojový systém a propracovaný příběh o životě, smrti a prostoru mezi tím. Jako obyčejný výměnný student začněte svůj život na akademii Kurenai v Shinjuku. Už během svého prvního dne na nové škole rychle narazíte na něco nadpřirozeného,co Vás vtáhne střemhlav do světa lovu duchů. Musíte se postavit duchem tváří v tvář, protože zde se stírají hranice mezi životem a smrtí.


  • Tento grafický román nabízí skutečně hluboký, dokonalé příběh s moderním pohledem na japonské strašidelné příběhy. S několika možnostmi, je jen na Vás, jak Váš příběh skončí.
  • Interakce s jinými postavami jde nad rámec pouhého větvení rozhovorů s jedinečným emočním systémem, který umožňuje reagovat pomocí speciálního kola, které spojuje určité emoce s jedním z pěti smyslů.
  • Konverzace mají daleko od statických, představují plynulé portréty postav při každé interakci.
  • Výrazný bojový systém umožňuje bojovat s neviditelnými duchy pomocí pastí a sledováním na mapě před bitvou. Během bitvě se musíte přesouvat z bojové mapy do pohledu první osoby pro maximalizaci strategie a strašidelných prvků příběhu.


  • Recenze na Tokyo Twilight Ghost Hunters

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.