Tomb Raider Bundle PC CD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 223934
SquareEN dabing

Tomb Raider Bundle [PC CD]


Balení obsahuje hry Tomb Raider, Tomb Raider 2: Starring Lara Croft , Tomb Raider 3: Adventures of Lara Croft a Tomb Raider: The Last Revelation .
   Tomb Raider: Underworld , Lara Croft Tomb Raider: Legend a Lara Croft Tomb Raider: Anniversary .




Tomb Raider
Lara Croft byla najata aby získala kusy starověkého artefaktu známého jako Scion. Díky svému nebojácnému akrobatickému stylu dokáže běhat, skákat, plavat a šplhat se na své cestě k pravdě o jeho původu a moci. Za sebou nechává jen prázdné hroby.

Na její cestě uvidíte ten Nejúchvatnější 3D svět jaký jste kdy viděli, kde se průzkum, hádanky a plošinové prvky mísí v hladkém real-time prostředí.


Tomb Raider 2: Starring Lara Croft
V dobách, kdy čínští císaři vedli války s tibetskými mnichy, byla vytvořena Dračí dýka za účelem poražení Tibeťanů. Kdo si totiž tuto dýku vnořil do srdce, proměnil se na obrovského draka, schopného ničit celé armády. Ve válce, kterou nakonec vyhráli, si Tibeťané dýku přivlastnili a ukryli ji do útrob chrámu Xian, aby se už nikdy nedostala do špatných rukou ...

Při vykopávky na území Velkého Čínského zdi pod vedením profesora Pollarda, bývalého učitele Lary Croft, dojde k záhadné vraždě všech tamních archeologů. Lara se rozhodne vyřešit toto tajemství a vydá se do Číny. Zanedlouho se dozvídá, že za tím stojí nebezpečná sekta Fiama Nera, kterou vede fanatik jménem Marco Bartoli. Ten pátrá po dávno zmizelé Dračí dýce aby tak získal neomezenou moc. Lara se ihned vybere do Benátek, nynějšího sídla rodiny Bartoli. Postupně procestuje všemožné místa, aby v závěru změřila síly s Marcem, už ne však jako s člověkem, ale jako s drakem.


Tomb Raider 3: Adventures of Lara Croft
Před Miloň let dopadl na zem obrovský meteroit, který změnil dosavadní subtropické klima na ledovou. Místo, kam meteorit tehdy dopadl, nazýváme dnes Antarktida. V blízkosti kráteru vytvořeného meteroitom se časem usadila civilizace Tinnosančanov (podle města Tinnos). Ze zbytků meteoritu zhotovili 4 artefakty, z nichž má každý určitou nadpřirozenou moc a nechali jejich roky schované ve svých chrámech.

Lara Croft se vrací ve svém nejsmělejší dobrodružství v Tomb Raider 3! Ve snaze najít tajemné artefakty vyrobené ze starého meteoritu se Lara vydává na cestu přes pět náročných dobrodružství plných nových hádanek, skrytých pastí a nelítostných nepřátel! Z džunglí Indie do ledových pustin Antarktidy, přes střechy Londýna a hlubiny tajemného Area 51 v Nevadě. Lara má nová vozidla, zbraně a pohyby aby přemohla své nepřátele. Buďte připraveni na všechno a přesto budete unešeni!


  • Nepřátelé se chovají přiměřenější díky vylepšené AI.
  • Nový systém vykreslování země pro hladké povrchy a architektonické struktury.
  • Rychlejší herní engine.
  • Poloprůhledné povrchy pro dramatický světelné efekty.
  • Nové pohyby.


    Tomb Raider: The Last Revelation
    Lara Croft se vrací v čtvrtém pokračování populární série Tomb Raider . V nejnovějším pokračování se Lara vrací do egyptských hrobek, kterými se toulala úvodním díly série (a dnes již klasice Tomb Raider). Hlavní hrdinka musí vyhledat Hora, egyptského boha, který má schopnost zajmout zlého ducha Seta. Díky kombinaci schopností řešení hádanek a herních dovedností se Lara vydává přes mnohé egyptské lokality jako jsou Káhira, Karnak, Gíza, Údolí králů a Alexandria.

    Hra slibuje odhalit zásadní informace o Laře Croft, která se stala herní ikonou po vydání kultovního původního Tomb Raider v polovině 1990. U jednom okamžiku hry se vrátíte zpět do doby, kdy měla Lara 16 let a najdete původ jejího dobrodružného ducha, kterým je prosáklý celý její život.

    Zatímco hratelnost zůstává věrná předchozím titulem série , najdete zde také několik nových herních prvků na přezkoumání, včetně nového systému herního inventáře, nových zbraní a nových pohybů.


  • Zcela nový systém herního inventáře umožňuje kombinovat předměty na vyřešení hádanek.
  • Nové předměty jako kuše, laserový zaměřovač, dalekohled a baterka.
  • Nové pohyby jako lezení na tyč a houpání se na laně.
  • Nepřátelé mají lari obratnost
  • Hledejte zbraně rozbíjením objektů.
    Tomb Raider: Underworld
    Hra Tomb Raider: Underworld, navržená aby dokázala využít nejnovější technologie, přináší novou úroveň do této dobrodružné herní série . Jako Lara Croft, neohrožená archeoložka, prozkoumejte exotická místa po celém světě, které byly navrženy s neuvěřitelným smyslem pro detail s dechberoucí vizuální věrností ve vysokém rozlišení, která vytváří skutečně uvěřitelný svět a přináší nové výzvy a volby.

    Po celé generace se vyprávějí příběhy o hrůzostrašné zbrani severského boha Thora. Legenda říká, že ten, kdo ovládá jeho kladivo má sílu vytvořit z hor údolí a má moc zničit dokonce i bohy. Po více než tisíc let toto vyprávění existovalo pouze jako mýtus ... až dosud.

    Ve starověké zřícenině u Středozemního moře odhaluje Lara Croft důkaz o severském podsvětí a mýtickém kladivu. Při jejím pokusu odhalit tajemství stojící za těmito mýty ji její nebezpečná výprava zavede k zapomenuté síle, která by, pokud ji někdo rozpoutá, mohla zničit celou civilizaci.


  • Dosáhněte nových výšin s dosud nejširším rozsahem schopností hlavní hrdinky a využívejte objekty v prostředí, abyste odhalili nové cesty k objevování.
  • Odhalte prastaré tajemství podsvětí ukryté na pobřeží Thajska, na zmrzlých ostrovech Severního ledového moře, v džunglích Mexika a jinde.
  • Každá úroveň je propracovaný vícestupňový hlavolam v rámci interaktivního prostředí a nabízí větší flexibilitu při jejím procházení.
  • Vyberte si, zda chcete nepřítele zneškodnit, nebo zabít, zaměřte více nepřátel současně s novým systémem duálního míření a střílejte jednou rukou, zatímco máte druhou obsazenou.
  • Používejte nejnovější technologie v Larini zmodernizovaném inventáři, včetně aktivní sonarové mapy (nový revoluční nástroj, který vydává aktivní sonar ping a vytváří 3D obraz okolí a je ideálním pro odhalování skrytých předmětů a míst), víceúčelového drapáku (zařízení s lanem navrženým pro lezení , slaňování a manipulaci s objekty v prostředí) a hybridního terénního motocyklu (jedinečné vůz, navržený pro použití na každém povrchu, od bahna až po sníh a led).


    Lara Croft Tomb Raider: Legend
    Ve hře Tomb Raider: Legend se vrací atletická, inteligentní a zábavná cestovatelka, který získala srdce a mysl hráčů po celém světě. Lara ožívá díky složitě animovaným výrazem, pohybem a schopnostem. Arzenál moderního vybavení, jako jsou magnetické kotvy, dalekohledy, tříštivé granáty a komunikační zařízení, Vám umožňuje zažít toto dobrodružství jako nikdy předtím.

    Archeoložka je zpět a v té nejlepší formě za celou svoji kariéru. Tentokrát je cílem jejího dobrodružství starobylý anglický artefakt, v jehož získání jí brání celá řada nepřátel včetně jednoho, kterého dlouho považovala za mrtvého. Všechna místa ve hře jsou navíc díky využití reálné fyziky interaktivní, což Vám umožňuje nacházet vlastní řešení celé řady problémů. Kromě akrobatické akce se dočkáte také adrenalinových přestřelek, užijete si dopravní prostředky i řešení jednoduchých hádanek.


  • Nová úloha přivádí Laru do ztracených starověkých říší, které hlídají tajemství minulosti.
  • Lara Croft, cestovatelka s dvojicí pistolí po boku, ožívá díky výrazně zvýšenému počtu polygonů a animací.
  • Vylepšený ovládací systém nabízí intuitivní a plynulý pohyb postav.
  • Systém dynamických animací klade důraz na kontinuální pohyb, díky čemuž má Lara schopnost bez problémů zvládnout každou překážku a dynamicky interagovat s jakýmkoli povrchem.
  • Lara používá svou fyzickou zdatnost a kombinuje přestřelky s vlastními unikátními pohyby.
  • Inteligentně využívejte prostředí, technické vybavení a zbraně na překonání náročných situací.
  • Nebezpečný svět kolem Lary ožívá díky fyzikálnímu modelu, vodě a ohni.
  • Navštivte obrovské množství filmových a exotických míst, včetně starověkých hrobek, nebezpečné džungle, zasněžených horských ruin a také mnoha nečekaných překvapení!


    Lara Croft Tomb Raider: Anniversary
    V roce 1996 byla vydána původní hra Tomb Raider. 3D herní design, ovládání a grafika byly skutečně průlomové na svůj čas. Navíc, hráčům byla prezentována jedinečná, ženská hratelná postava Lara Croft, se kterou se mohli cítit citově svázáni. Originální hry Tomb Raider se prodalo více než sedm milionů kopií a je stále považována za absolutní klasiku a jednu z nejlepších akčních adventur všech dob.

    Na počest původní hry a jako připomínku pro pokračující vývoj série Tomb Raider a její ústřední postavy přichází nové Tomb Raider dobrodružství. Inspirována původní hrou Tomb Raider, zachovává Lara Croft Tomb Raider: Anniversary věrně prvky, které udělaly z původní hry klasiku.

    S využitím vylepšeného herního enginu, grafiku, technologie a fyziky ze hry Tomb Raider: Legend odpovídá nové dobrodružství Lary Croft a hledání mystického artefaktu známého pouze jako Scion dnešním technologickým standardem a nabízí Vám zcela nový herní zážitek.

    Lara Croft Tomb Raider: Anniversary sleduje dobrodružství Lary Croft, najaté mocným syndikátem najít mýtický objekt s názvem Scion. Po tom, jak Lara zjistí, že byla zneužita v mnohem větším plánu, vezme věci do vlastních rukou rozhodnuta odhalit tajemství tohoto starověkého artefaktu.


  • Oslavte a připomeňte si deset let série Tomb Raider a její hlavní hrdinky Lary Croft s hrou Tomb Raider: Anniversary, zcela novým herním zážitkem inspirovaným vůbec prvním Tomb Raider dobrodružstvím.
  • Tomb Raider: Anniversary používá vylepšenou verzi herního enginu ze hry Tomb Raider: Legend .
  • Hrajte jako Lara Croft, největší akční hrdinka všech dob, používat její um, atletickosť a vybavení ve snaze získat neznámé a odhalit starověké artefakty.
  • Nejnovější technologie umožňují plynule ovládat Laru díky jejím novým pohybem ve všech světech z původní hry (Peru, Řecko, Egypt a další). Dynamický svět v dechberoucí nové kvalitě umožňuje více možností než jím procházet a také otevírá nová místa a způsoby, jak ho prozkoumat.
  • Procestujete podivné, neobjevené země a odhalte jejich nejhlubší a nejtemnější tajemství, vstupte do nových oblastí, získejte velké odměny a odhalte tajemství Lařiny minulosti.
  • Bojujte s divokou zvěří a nadpřirozenými nepřáteli jako jsou vlci, medvědi, krokodýli, děsivé příšery a T-Rex. Nová a vylepšená AI znamená, že všichni nepřátelé vykazují různorodé chování a jsou větší výzvou pro hráče.

  • Recenze na Tomb Raider Bundle

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.