Tomb Raider Collection Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Tomb Raider Collection - PC CDTomb Raider Collection - XBOX 360
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 220259
SquareEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Tomb Raider Collection [PC DVD]

Kolekce her Lara Croft : Tomb Raider . Obsahuje hry : Tomb Raider : Underworld , Tomb Raider : Legend a Tomb Raider : Anniversary

Tomb Raider : Underworld

Další přírůstek do kolekce dobrodružství sličné Lary Croft , který je dějově zasazen za událostmi sedmého dílu s podnázvem Legend . Příběh se točí okolo starého mayského kalendáře av jeho rámci se podíváte především do Mexika .

Těšte se na džungli plnou jaguárů a pytláků , kteří spolu rozhodně nebudou spolčení proti Vám . Postupem hry projdete od prosluněných prostor přes prostředí plného deště až po tajemné a tmavé kobky . Nebojte se však , že budete někde zbytečně bloudit , protože po Laře zůstanou např. . v bahně otisky .

  • Větší interaktivita s prostředím .
  • Dynamický systém počasí .
  • Přirozený pohyb pomocí technologie Motion Capture .
  • Hlas Laře opět propůjčila britská herečka Keeley Hawes .
  • Možnost využití obyčejných objektů jako zbraní.
  • Sbírání zbraní po padlých nepřátelích .



    Lara Croft Tomb Raider : Legend

    Archeoložka Lara Croft je zpět av té nejlepší formě za celou svoji kariéru . Tentokrát je cílem jejího dobrodružství starobylý anglický artefakt , v jehož získání jí brání celá řada nepřátel včetně jednoho nepřítele , kterého dlouho považovala za mrtvého .

    Všechna místa jsou navíc díky užití reálné fyziky interaktivní , což umožňuje nacházet vlastní řešení celé řady problémů . Kromě akrobatické akce , se dočkáte také adrenalinových přestřelek , užijete si i dopravní prostředky a řešení jednoduchých hádanek .

  • Lara po letech znovu ožila , a to zejména díky zvýšenému počtu polygonů , novým animacím a také díky upraveným tělesným proporcím .
  • Lara se po fiasku v minulém díle znovu vrací do starobylých hrobek po celém světě , kde na ni čeká odhalení řady tajemství .
  • Díky přepracovanému systému ovládání je manipulace s Larou naprosto intuitivní a snadno zvládnutelná. Jinak řečeno, měl by být konec padání do hlubin bez vlastního zavinění.
  • Nový systém dynamické animace klade důraz na neustálý navazující pohyb všech postav, s Larou na prvním místě. Díky tomu může Lara plynule přecházet z jednoho pohybu do druhého as lehkostí tak překonávat řadu po sobě následujících překážek.
  • Široká nabídka exotických lokací včetně hrobek, zasněžených plání, nebezpečné džungle, starobylých ruin a dalších hrozných míst.



    Lara Croft Tomb Raider: Anniversary

    V prosinci roku 1996 byla na trh uvedena hra, která navždy změnila pohled na vnímání a hraní her. Zpracování a grafika hry byla převratná. Hráči ovládali ženskou postavu, se kterou mohli předvádět úžasné atletické pohyby a řešit složité hádanky.

    Samozřejmě se jedná o hru Lara Croft Tomb Raider a dokonce i dnes je hra považována za absolutní klasiku a jednu z nejlepších akčních adventur. Příběhů Lary Croft se prodalo přes 7 miliónů kopií. S každým vydáním nové konzole fanoušci vyžadovali přepracování hry na nový typ.

    Crystal Dynamics na počest desátého výročí prvního vydání hry Tomb Raider pokud oslavě a připomenutí pokračujícího úspěchu Tomb Raider poselství a jeho ilustrované hlavní představitelky Lary Croft připravil remake původní hry Tomb Raider za použití nejnovějších technologií.

    Lara Croft Tomb Raider: Anniversary je přepracovaná verze originální hry, obnovuje a vylepšuje nezapomenutelné grafické zpracování, lokality, nepřátele a děj příběhu. Balení hry plné bonusů bude důstojnou oslavou dosud nejoblíbenější a nejúspěšnější ikony Lary Croft.

    Hra je postavena na enginu použitém pro Lara Croft Tomb Raider : Legend a následovat v ní budete osudy Lary Croft , která je najata mocným syndikátem , aby pro něj získala artefakt známý jako Scion . Časem však Lara zjistí , že si z ní udělal syndikát loutku , která má sehrát roli v daleko větším plánu . Lara však nechce být loutkou a vezme situaci do svých vlastních rukou , což ji dovede až k rozluštění záhady stojící za tajemným artefaktem Scion .

    Dostanete možnost podívat se do známých , ale rozšířených lokací z původní hry , mezi nimiž nechybí Peru , Řecko , Egypt a další. Jednotlivé úrovně však byly upraveny tak , aby se daly procházet několika způsoby . Najdete v nich navíc nové hádanky , budete používat nových doplňků a využívat i rozšířených Lařiny akrobatické schopnosti. Na druhé straně na Vás čekají i daleko chytřejší nepřátelé včetně krokodýlů , vlků , medvědů a chybět nebude ani T-Rex .



  • Recenze na Tomb Raider Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.