Tomb Raider Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Tomb Raider - PS3
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
Kód produktu: 208541
SquareEN dabing
 
Chceš ušetřit 30 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 359 Kč

Tomb Raider [XBOX 360]

Legendární Lara Croft se vrací v nové hře od původního týmu, který stál za její zrodem. Crystal Dynamic nám přináší jednu z nejznámějších ikon herního průmyslu Laru Croft v příběhu, který sleduje přerod vystrašené mladičké Lary do nebojácného dobrodruha. Vyzbrojena jen syrovými instinkty a schopnostmi jít až za limity svých schopností, Lara musí odhalit temnou historii zapomenutého ostrova, aby mohla přežít a uniknout jeho smrtelným nástrahám. Poté, co náhlá bouře zničí její výzkumnou loď, mladá a nezkušená Lara Croft ztroskotává na záhadném vzdáleném ostrově, skrytém na Japonskem pobřeží. I když se zdá, že ostrov je opuštěný, vzdálené hlasy a obrysy, objevující se ze stínů ostrova, se stávají předzvěstí toho, že ostrov skrývá svá temná tajemství. Vyzbrojena jen svou odhodlaností, vnitřní silou a zdroji na ostrově, které má k dispozici, Lara musí zdolat všechny nástrahy na drsné a nic nedarující cestě, která ji zavede přes rozsáhlou divočinu ostrova až do hlubokých klaustrofobických podzemí.

  • Lov nebo buď loven - přibliž se, oklam, a zabij ty, kteří tě loví jako kořist.
  • Hra o přežití - bez milosti útoč a zachraň si svůj život v bojích jeden na jednoho.
  • Strategické zbraně - získej výhodu a objev širokou škálu zbraní, rozmístěných po celém ostrově, včetně střelných, sečných zbraní, a samozřejmě konečnou volbu skutečného lovce bude luk.
  • Originální příběh - pokračování legendární hry Tomb Raider podrobně popisuje přerod mladičké nezkušené Lary do ostříleného dobrodruha.




  • Recenze na Tomb Raider

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.