Tony Hawks Pro Skater 1 + 2[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
409 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 410954
Activision

Tony Hawks Pro Skater 1 + 2[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Připravte se, protože první dvě hry z uznávané Tony Hawk Pro Skater série se vracejí plně remastrované a v jednom balení. Vyvíjané odborníky remastrů Vicarious Visions. Hry, které definovali generaci jsou zpět a spojí originální úrovně, klasických pro skatery, old-school triky, ikonické písničky z originálních her, všechno, co si fanouškové pamatují z 90 a 2000 let s přidanými texturami, HD grafikou, novými triky a ikonickým ovládáním, co poskytne hráčem super skvělý herní zážitek.


  • Tony Hawk Pro Skater 1 a 2 úžasná HD grafika dovolí hráčům ješte delší komba v ještě větších detailech.
  • Nové triky, tajemství a další obsah na objevení potáhne hru na úplně novou úroveň! Tony Hawk Pro Skater 1 a 2 taktéž podporuje množství herních možností s online multiplayer režimy. Nový remaster obsah též zahrňuje ještě více cílů než předtím plus přidané výzvy, které ještě více znásobí Váš herní zážitek.
  • "Create a Park" a "Create a Skater" režimy jsou zpět! No nyní přichází editor s novými a robustnějšími vylepšeními jak si vytvořit Váš park anebo skatera. Hráči budou moct sdílet jejich nové parky online s přáteli, remixujte už sdílené parky a přidejte jim Vaši značku, a oblečte skatery s obrovským množstvím možností.
  • Nejznámější tváře jsou zpět! Tony Hawk, Steve Caballero, Geoff Rowley, Bucky Lasek, Elissa Steamer, Kareem Campbell, Andrew Reynolds, Bob Burnquist, Chad Muska a zbytek pro skaterů z originálních her jsou zpět a oživení v HD detailech.

    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby Xbox Live Gold!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

Recenze na Tony Hawks Pro Skater 1 + 2[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.