Torn PS4

Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 409799
PerpEN dabing

Torn [PS4]


Hluboko v zapomenutém lese, video blogerka Katherine Patterson objeví opuštěný dům, plný podivných strojů a znepokojujících experimentů. Toto je domov pro známého Dr. Lawrence Talbota, který zmizel před více než 64 lety. Toto by mohl být příběh Pattersenových kariéry, hodné milionů. Ale když potká dr Talbota osobně, který stále žije, uvězněn v jiné dimenzi a bez těla, Patterson zjistí, že se mýlila. Toto je příběh století.


Torn začíná jako příběhová Hádanková hra, kde pomáháte Talbott znovu aktivovat mysteriózní stroje, které oživí jeho sídlo. Později se hra vyvine do temného příběhu, během toho jak se snažíte pomalu odokrýt pravdu o Talbott, a nové dimenzi, kterou nazývá The Parallel. Pamatujte si ale, že vše co vidíte v Talbotově světě, realita není nic víc než výtvor mysli.


Plný hádanek a machinací šíleného, fyzika bez těla, Talbotovo sídlo je sandbox VR turistická destinace stavěná pro fanoušky klasické sci-fi jako Twilight Zone a Black Mirror.


Použijte Talbott gravitační přístroj abyste mohli odfrkl piano s pohnutím zápěstí. Postavte obrovské věže z objektů a shoďte je ve velkém stylu.


Příběh byl vytvořen Neill Glancy (Stranglehold) a Susan O'Connorová (Tomb Raider, BioShock). Originální nahrávka byla složena Garry Schymanom (BioShock, Middle Earth: Shadow of War).



Hra vyžaduje PlayStation VR, PlayStation Movea PlayStation kameru pro PS4.


Recenze na Torn

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.