Total War Saga: Troy PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 403316
SEGACZ titulky

Total War Saga: Troy [PC DVD]

V této bájné době kráčí po světě mnoho hrdinů. Ale jediný impulzivní čin dokázal začít spor, který otřásl celým světem. Smělý trojský princ Paris odvedl překrásnou Helenu z jejího paláce ve Spartě. A když se to její manžel, král Meneláos, dozvěděl, že ti dva spolu odpluli, proklel ji. Svou nezdar ženu přivede zpět domů ať to stojí, co to stojí!

Král Agememnon, vládce opevněných Mykén, vyslyšel volání svá bratra. Ze všech koutů světa povolal Acháji hrdinů a mezi nimi i rychlého Achillea a výmluvného Odyssea. Řekové se pak vydali směrem ke Tróji, naproti nevyhnutelné válce a krve přelévání. Na bojišti před tím velkým městem se totiž zrodí legendy.

Troy je nejnovější díl série Total War Saga podle Homérovy Iliady. Soustředí se na vzplanutí trojské války a rozvíjí celou sérii přidáním nových funkci inspirovaných touto historickou dobou.

Hra Troy využívá jedinečnou směs správy ohromné říše v tahovém systému a velkolepých bojích v reálném čase, která je pro tuto sérii typická. Tento titul vám umožní prozkoumat bájný konflikt jak z pohledu Řeků, tak Trojanů a pod vrstvou mýtů a bájí odhaluje skutečnost, díky kterému mohl vzniknout.

Zažijte události spojené s trojské války, která definovala svoji dobu, přivedené k životu jako ještě nikdy předtím. Naplňte svůj bájný příběh jako jeden z osmi hlavních slavných hrdinů. Ponořte se do vyprávění založeném na postavách a překonejte své protivníky. Budujte svou říši pomocí taktizování, státnických schopností, diplomacie i bojování a dobývejte rozlehlé a působivé okolí Středozemního moře v době bronzové.



Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulky

Recenze na Total War Saga: Troy

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.