Total Tank Simulator [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
 
Kód produktu: 441079
505EN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Total Tank Simulator [Steam] [PC digital]


Velitel v řadách. Voják v srdci. Vyberte si frakci a nasaďte a velte své armádě do masivních fyzikálních bitev druhé světové války do posledního muže. Zničte vše na dohled pomocí šíleného množství jednotek, které se budou chovat takticky.


ZAPOJTE SVÉ SÍLY A OSOBNĚ hrajte za velitele, který rozhoduje o konfiguraci vaší armády a taktickém nasazení na poli v rozsáhlých bitvách. Okamžitě však zažijte i akci první linie tím, že převezmete kontrolu nad jednotlivými jednotkami za chodu, od tanků nebo letadel až po odstřelovače a další.


KAŽDÁ BITVA JE JEDINEČNÁ. Od pěchoty po letadla, supertajné projekty nebo tanky, MNOHO tanků... máte k dispozici více než 200 různých jednotek, vážně - vyzkoušejte je! Neminou vám ani mapy. S více než 50 unikátními mapami nikdy nebudete vědět, jestli se vaše další bitva bude odehrávat hluboko v saharské poušti, na zelených polích Evropy nebo na zasněžených pláních ruské tajgy. ZNIČIT VŠECHNO. Velké mapy pečlivě vytvořené tak, aby vyhovovaly pěchotním, motorizovaným a vzdušným akcím, které zahrnují deformovatelný terén a postupné ničení budov a orientačních bodů. Formujte své bojiště pomocí nikdy nekončící dělostřelecké palby! Odpalujte vozidla, bourejte budovy, vyrovnávejte lesy... Je to totální destrukce poháněná fyzikou.


  • Název vydavatele: 505 Games
  • Název vývojáře: Noobz from Poland
  • Datum vydání: 20.05.2020
  • Pegi: 12
  • Žánr: Simulátor
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7
    Procesor: Intel Core i5-7600K
    Paměť: 8 GB RAM
    Grafická karta: NVidia 960
    Pevný disk: 3 GB volného místa
    DirectX: Verze 11


    Jedná se o digitální verzi hry Total Tank Simulator, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © 2019 Total Tank Simulator is a trademark of Noobz From Poland S.A. All other trademarks are properties of their respective owners. Published by 505 Games S.p.A. All rights reserved.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL dabing

Recenze na Total Tank Simulator [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.