PGA Tour 2K21[Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
159 Kč
Cena bez DPH: 131 Kč
 
 
Kód produktu: 413077
2KEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

PGA Tour 2K21[Steam] [PC digital]


PGA TOUR 2K21 představuje návrat skvělé golfové hry, na kterou mnozí fanoušci netrpělivě čekali. Byla vyvinuta herním studiem HB Studios, přináší revoluci franšízy The Golf Club. Nabídne dohromady 15 licencovaných hřišť PGA TOUR, z nichž každé bylo do hry přeneseno s využitím speciální technologie zaručující téměř dokonalou kopii hřišť na vaše obrazovky.


Hra také nabídne 11 profesionálů PGA TOUR, přičemž každý z nich bude představovat výzvu pro hráče v rámci kariérního režimu Career Mode. Soupeřte s největšími hráči golfu a staňte se FedExCup šampionem. Hráči budou mít možnost vytvořit si a dále přizpůsobovat jejich vlastní hráče s využitím nejrůznějšího vybavení od licencovaných značek, jako je Adidas, Polo Ralph Lauren, Malbon Golf, Callaway Golf, Bridgestone Golf, TaylorMade Golf a další.


Tato hra byla navržena pro hráče všech kategorií a úrovní. Začátečníci ocení především tutoriály v reálném čase, nejrůznější tipy a návrhy na odpaly, zatímco veteráni si mohou plně užít hru s bohatými funkcemi pro pokročilé, jako je Pro Vision, Distance Control, Putt Preview a další. Nakonec PGA TOUR 2K21 nabídne online a offline zápasy s přáteli a nejrůznější herní režimy, jako jsou Alt-Shot, Stroke Play, Skins nebo 4-Player Scramble.



Jedná se o digitální verzi hry PGA Tour 2K21, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.


Recenze na PGA Tour 2K21[Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.