Le Tour de France 2012 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Le Tour de France 2012 - XBOX 360
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 206597
FocusEN dabing

Le Tour de France 2012 [PS3]

Hru Le Tour de France 2012 vyvinulo Cyanide Studio, které se již více než 10 let věnuje cyklistickým simulátorem Pro Cycling Manager na PC. Le Tour de France , která loni uchvátila četné publikum, se nyní opět vrací na konzole. Nový ročník Le Tour de France 2012 nabízí bohatší a dokonalejší hratelnost s mnoha vylepšeními, které zajisté potěší všechny příznivce cyklistického sportu.

Hrajte jako profesionální jezdec a pusťte se do prestižního cyklistického závodu Tour de France. V této vynikající kombinaci simulátoru a akce se můžete setkat s největšími cyklistickými šampiony. Dostaňte ze svých svěřenců maximum, spojujte se s jinými týmy a jezdci abyste vyhráli etapu, nebo bojujte o slavné žluté tričko!



  • Čeká na Vás 21 etap plných napětí a adrenalinu, namáhavá jízda přes hory i divoký sprint do finiše a to vše nyní můžete prožít jako skutečný závodník na Tour de France.
  • Tour de France můžete nyní hrát iv multiplayer režimu, což znamená ještě více adrenalinu! Změřte síly se soupeři a umístěte na prvním místě v žebříčcích!
  • Vylepšená umělá inteligence se přizpůsobí všem situacím.
  • Budete mít dojem, že stojíte proti skutečným cyklistům. Můžete sledovat jejich fyzickou kondici a podle toho odhadovat jejich silné a slabé stránky. Také týmy soupeřů použijí lepší strategii.
  • Díky lepším texturám má ročník 2012 nádherný grafický kabát a odehrává se v mnohem rozmanitější zemi, kterou krášlí nové květiny, budovy, objekty scenérií i více diváků. Stovky kilometrů silnic bylo přemodelovaná, vyzdobených a animovaných, takže jsou nyní mnohem detailnější než kdykoli předtím.
  • Přibyl celou řadu různých příkazů a akcí, takže nyní můžete organizovat ochranu pro svého vedoucího závodníka, požádat o pomoc pokud dostane defekt, nebo poskytnout volný prostor AI, aby strategii závodů částečně řídila za Vás.
  • Vylepšujte své týmy podle toho, jak se vyvíjí skutečná sezóna a sdílejte svá data díky databázovému editoru.

  • Le Tour de France 2012 - PS3 - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

    Recenze na Le Tour de France 2012

    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1  
    od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 24. 01. 2013
    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1