Le Tour de France: Season 2016 PS4

Cena s DPH
849 Kč
Cena bez DPH: 702 Kč
 
Kód produktu: 351445
FocusEN dabing
 
Chceš ušetřit 470 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 379 Kč

Le Tour de France: Season 2016 [PS4]


Ve hře Tour de France 2016 , která vychází na next-gen konzole PlayStation 4 a Xbox One, budete hrát v roli profesionálního jezdce, protékajícího v"Grande Boucle". Ponořte se do této vrcholové výzvy profesionálního ježdění a zažijte adrenalin a vzrušení největších sportovních šampionů.

Vyberte si jeden z oficiálních týmů protékajících na Tour de France a vydejte se na úžasnou jízdu plnou výzev. Od"Grand Depart" na spodku Mont Saint-Michel, se probojujte napříč cestičkami v Pyrenejích mezi Francií a Španělskem, a vyzvete nejlepších vrchařů na mýtických svazích Mont Ventoux a masivech Mont Blanc pro přežití vzrušení"Grand Finale" na Champs Elysees.

Účinně spravovat vaše úsilí, vybírejte nejlepší trajektorie a použijte nejlépe jízdní strategie s členy vašeho týmu pro dosažení cílů, které jste si nastavili s týmem, manažerem a sponzory. Možnost hraní single player, nebo multiplayer na jedné obrazovce, můžete útočit, bránit Váš dres a udávat tempo pelotonu. Měňte jezdců abyste se přizpůsobili trati. Vše je možné v novém titulu Tour de France 2016 .

  • Ještě realističtější závod
    Vylepšená grafika, jezdci s rozdílnými postavami, okolní zvuky, které vyjadřují ještě napínavější akci v pelotonu, nové pozadí, nastavení závodů a atmosféra podél silnice v závodě Tour de France 2016 .

  • Komplexnější Challenge mód
    Můžete soupeřit s přáteli na rozdělené obrazovce a také přidat stopu jezdce v Challenge módu a sledovat vaše předešlé trasy a stoupání. Také můžete sledovat online žebříčky a porovnávat si vaše časy se zbytkem světa.

  • Nové herní mechaniky
    Poměr převodů a systém předloh jsou nyní více přístupné, cíle týmu jsou blíže propojeny se sestavou vašeho týmu a nadcházejícím závodem, nový systém sponzorů debutuje v módě Pro Team, chování a reakce jezdců týmu byly předělány a očekává Vás mnohem více.

  • Větší konkurence
    Tryptique Tour a Circuit des Grimpeurs (závod vrchárov) jsou nyní hratelné v módech Tour a MY Tour.



  • Recenze na Le Tour de France: Season 2016

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.