Tower of Guns (Special Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Tower of Guns (Special Edition) - XBOX ONETower of Guns (Special Edition) - PS3
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 343792
SoedescoEN dabing

Tower of Guns (Special Edition) [PS4]

Tower of Guns je rychlá FPS akce pro Twitch hráče ... s několika náhodnými elementy, aby byla hra vždy jiná při každém spuštění. Je to krátká oddechovka, podobně jako Binding of Isaac spojené s Doom 2. Tower of Guns byla vytvořena chlapcem jménem Joe a jeho bratrem Mike-em, který komponoval hudbu.

  • Jedno posezení-plný zážitek: Pro všechny, kteří mají příliš mnoho her (nebo příliš málo času)-toto je hra, kterou můžete vzít kdykoli a hrát znovu a znovu, aniž jste si pamatovali, kde jste byli dříve nebo co jste dělali. Pokud jedete vyhrát, stihnete to do hodky či dvou. Je tam však velké AK-nebude to totiž snadné.
  • Vždy nový zážitek: Náhodní nepřátelé, náhodné vylepšení, náhodní bossové, tuny odemykatelných věcí a zbraní ... dokonce náhodné skládání levelů! Nikdy nevíte, co můžete čekat, když se posadíte před Tower of Guns.
  • Šílené vylepšení: Určitě jste hráli FPS, ve kterých jste mohli udělat dvojskok, ale hráli jste někdy hru, ve které jste mohli udělat sto-skok? V Tower of Guns to můžete, se správnými nástroji.
  • Šílené modifikace zbraní: Máte rádi raketomety? Budete je mít ještě radši, když budete mít štěstí a natrefíte na modifikátor"brokovnice". Brokovnice střílející rakety je velmi uspokojivá. Mixujte a přetvářejte svou zbraň s množstvím různých Gun módů!
  • Taktika staré školy: Tower of Guns je hra pro fanoušky rychlých stříleček. Zaměřte svou cestu k vítězství v šílených rychlostech-Tower of Guns je celá o rychlém pohybu!

    Special Edition navíc obsahuje:

  • nového Výhody (Perks): TooYoungToDie-výhoda pro pohodlnějších hráčů, pro jednodušší zážitek, Nightmare! -Pravý opak módu TooYoungToDie-Nightmare! je ďábelské dvojče, které prověří Vaše schopnosti na maximum
  • nové herní módy: Hot Foot Mode-chcete si vyzkoušet, jaké je to, když celou podlahu ve věži nahradí láva? Získáte neomezené množství skoků ve vzduchu, ale pokud se dotknete země, utrpíte zranění. High Roller Mode-mód, kde všechny nástrahy nadělí super-silné zranění, ale Vaše HP se regenerují rychle, takže je to souboj"všechno nebo nic".
  • 4 nové zbraně: jako například"Banker’s Delight", která střílí peníze, nebo každého oblíbená"YoYo Gun", s negativním odrazem a směšnými efekty.




  • Recenze na Tower of Guns (Special Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.