Trackmania Turbo Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Trackmania Turbo - PC DVDTrackmania Turbo - PS4
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
 
Kód produktu: 348512
UbisoftEN dabing
 
Chceš ušetřit 30 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 459 Kč

Trackmania Turbo [XBOX ONE]


Po úspěchu svých předchůdců, Ubisoft hrdě představuje hru Trackmania Turbo , nejnovější pokračování série vyvíjeny týmem z Nadeo, nyní poprvé na systémech PlayStation 4 a Xbox , ale také na PC.

S více než 21 milion hráči napříč 5 kontinenty, je Trackamnia perfektním místem pro automobilové fantasy ve velké škále, kde je vše o neodolatelným honem za perfektními časy závodů. S hrou Trackmania Turbo objevte ultimátní herní zážitek z více než 200 závody, v 4 překrásných prostředích, každá s unikátním herním stylem.

Budete ponořen do světa arkádového závodění Trackmania Turbo díky next-gen grafice a novým směrem uměleckého provedení založeným na elementech závodní kultury a díky snadno naučitelná, ale těžko perfektně ovládnuteľnom herním stylu.

Vysoce hratelná Trackmania Turbo Vám může nabídnout diverzifikovaný herní zážitek díky spojení arkádového stylu závodění s perfektním balením editoru tratí. Díky předělaná, uživatelsky editoru tratí budete moci vyrobit nespočet extravagantních tratí.

  • 4 různá prostředí, 4 různé styly hraní
    Zazávoďte napříč okouzlujícími prostředími s krásnou novou grafikou a různými herními zážitky. Rollecoaster Lagoon Vám umožní popřít gravitaci v tropickém ráji, závodíte přes slunečné pláže a magnetické horské dráhy. Využijte vaši preciznost jízdy v International Stadium pro ovládnutí těchto tratí v krytém světovém šampionátu. Neste se úzkými tratěmi severoamerického povrchu Canyon Grand Drift. V Down & Dirty Valley využijte ovládání skoky vzduchem přes kopce a ponořte se do venkovské krajiny.
  • Kampaň
    Otestujte vaše schopnosti, vyhrávejte medaile, odemkněte až 200 unikátních tratí ve více než 5 obtížnostech a postupujte v světových hodnoceních.
  • Dvojité ovládání
    Nemusíte podstoupit výzvy hry Trackamania Turbo sami. Spojte se s vašim známým a ovládejte jedno auto dvěma ovladači. Ale pozor! Komunikace a synchronizace jsou klíčem k úspěchu, nebo havarujete.
  • Editor tratí
    Hrajte se s tímto intuitivním editorem a navrhněte vaše vlastní bláznivé tratě, nebo si okořeňte zážitek generováním náhodných tratí. Ukládejte a podělte se o vaše nejlepší tratě pro vyzvání ostatní hráče.
  • Systémový muzika
    Ve hře Trackmania Turbo je hudba napojena na Váš herní závodní zážitek a zdokonaluje vaše hraní vytvářením variantami intenzity a dramatických poklesů. Hudba se mění při tom jak procházíte přes checkpointy, při smyku, nebo skocích, co dělá každý závod kompletně unikátní.