TrackMania Turbo[Uplay]

Digitální distribuce
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
Kód produktu: 411845
UbisoftEN dabing

TrackMania Turbo[Uplay] [PC digital]


Po úspěchu svých předchůdců, Ubisoft hrdě představuje hru Trackmania Turbo, nejnovější pokračování série vyvíjené týmem z Nadeo, nyní poprvé na systémech PlayStation 4 a Xbox, ale také na PC.

S více než 21 miliony hráči napříč 5 kontinenty, je Trackamnia perfektním místem pro automobilové fantasy ve velké škále, kde je vše o neodolatelným honem za perfektními časy závodů. S hrou Trackmania Turbo objevte ultimátní herní zážitek z více než 200 závody, ve 4 překrásných prostředích, každá s unikátním herním stylem.

Budete ponořeni do světa arkádového závodění Trackmania Turbo díky next-gen grafice a novým směrům uměleckého provedení založeným na elementech závodní kultury a díky snadno naučitelnému, ale těžko perfektně ovládnutelnému hernímu stylu.

Vysoce hratelná Trackmania Turbo Vám může nabídnout diverzifikovaný herní zážitek díky spojení arkádového stylu závodění s perfektním balením editoru tratí. Díky předělanému, snadno uživatelskému editoru tratí budete moci vyrobit nespočet extravagantních tratí.


 

  • 4 různá prostředí, 4 různé styly hraní
    Závoďte napříč okouzlujícími prostředími s krásnou novou grafikou a různými herními zážitky. Rollecoaster Lagoon Vám umožní popřít gravitaci v tropickém ráji, závodíte přes sluneční pláže a magnetické horské dráhy. Využijte vaší preciznosti řízení v International Stadium pro ovládnutí těchto tratí v krytém světovém šampionátu. Neste se úzkými tratěmi severoamerického povrchu Canyon Grand Drift. V Down & Dirty Valley využijte ovládání skoky vzduchem přes kopce a ponořte se do venkovské krajiny.

     

  • Kampaň
    Otestujte vaše schopnosti, vyhrávejte medaile, odemkněte až 200 unikátních tratí ve více než 5 obtížnostech a postupujte ve světových hodnoceních.

     

  • Dvojité ovládání
    Nemusíte podstoupit výzvy hry Trackamania Turbo sami. Spojte se s vaším známým a ovládejte jedno auto dvěma ovladači. Ale pozor! Komunikace a synchronizace jsou klíčem k úspěchu, nebo havarujete.

     

  • Editor tratí
    Hrajte si s tímto intuitivním editorem a navrhněte vaše vlastní bláznivé tratě, nebo si okořeňte zážitek generováním náhodných tratí. Ukládejte a podělte se o vaše nejlepší tratě pro vyzvání ostatních hráčů.

     

  • Systémová muzika
    Ve hře Trackmania Turbo je hudba napojena na Váš herní závodní zážitek a zdokonaluje vaše hraní vytvářením variantami intenzity a dramatických poklesů. Hudba se mění při tom, jak procházíte přes checkpointy, při smycích nebo skocích, což dělá každý závod kompletně unikátní.


    Jedná se o digitální verzi hry TrackMania Turbo, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

 

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulkyPL titulky

Recenze na TrackMania Turbo[Uplay]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.