Train Simulator 2020 PC DVD

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 407306
DovetailEN dabing

Train Simulator 2020 [PC DVD]

Ve hře Train Simulator můžete ovládat silné lokomotivy z celého světa a můžete se rozhodnout, co, kde a kdy budete dělat. Nastupte do kabiny a ovládejte dieselové, elektrické a parní lokomotivy, zatímco budete převážet pasažéry a náklad na místo určení v rámci přesného jízdního řádu služeb a situaci z reálného světa. Ať se vám na vlacích líbí cokoliv, díky hře Train Simulator 2020 budete moci svůj koníček povýšit na novou úroveň.

Train Simulator 2020 obohatí nanovo váš zážitek díky vizuálním efektem! Upravte si kontrast, okrajové nasvícení, intenzitu slunečního světla a zorné pole. Zapněte zastínění okolí, dynamickou hloubku ostrosti a adaptivní bloom efekt. Také zde naleznete mnoho filtrů pro focení obrázků ze hry a to včetně sépie, černobílého režimu a dalších.

Díky bezkonkurenční autentičnosti lokomotiv ve hře Train Simulator 2020 budete mít kompletní kontrolu. Pečujte o své lokomotivy, pasažérů, bezpečnostní systémy, signalizaci a mnoho dalšího z pohodlí své kabiny, v níž jsou ovládací panely dokonale vymodelované podle skutečných vlaků.

Zapište se na TS Academy a zahajte svoji kariéru virtuálního stroj vedoucího či technika. Ať už jde o elektrické, dieselové či parní lokomotivy, naučíte se pracovat s několika nejúžasnějšími stroji na světě.

Pomocí Train Simulator Editoru budujte živé světy díky jednoduchým a přístupným nástrojem. Vytvářejte vlastní železnice a sdílejte je i s ostatními hráči přes Steam Workshop nebo Vyzkoušejte tisíce komunitních výtvorů, které jsou již k dispozici.

Vybudujte si novou sadu tratí, lokomotiv, vlaků, prodloužených železnic a vozového parku díky široké škále obsahu ze Steamu. Ať už se zajímáte o cokoliv, díky stovkám dostupných přídavků si budete moci svou sbírku podle chuti rozšířit.

Hra obsahuje 3 oblíbené železniční oblasti: Nurember a Regensburg Bahn, Norfolk Southern N-Line a South Western Main Line.



Recenze na Train Simulator 2020

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.