Train Sim World 2020 (Collector 'Edition) PC DVD

Cena s DPH
1 009 Kč
Cena bez DPH: 834 Kč
 
Kód produktu: 404051
DovetailEN dabing

Train Sim World 2020 (Collector 'Edition) [PC DVD]

Train Sim World je simulátor z první osoby ideální pro každého, který vás vtáhne dovnitř, s kompletní kabinkovou interaktivitou, přesnými detaily lokomotiv, trasami z reálného života a mnoho hodin hry. Vyrazte na železnice s čistě novým Train Sim World 2020 edice a najděte vše, co potřebujete ke zdokonalení nových dovedností, od všeobecných po komplikovaných operaci lokomotiv během toho jak řídíte osobní a tažné vlaky, scénář a mnoho dalšího.

Train Sim World vás posadí za sedadlo strojvůdce dech beroucích autentických strojů. Vybalansujte tlak, kontrolujte vaši rychlost, pečujte o tankování, výhybky, práci při železnicích a více. Journeys prvek vás povede přes 24 hodinové, reálné scénáře, tutoriály a denního řádu každé cesty plus nový záznamová pokroku vám zvýrazní dostupné železniční práce na splnění pro vylepšování železničních tras.

Díky SimuGraphu, Train Sim World lokomotivy přesně napodobují nejen vzhled ale také fyziku, kontrolní desky, zvuky a dokonce pocit jako ve vlaku. Toto vše je zachyceno na kolekci cest z tratí z reálného života. Probojujte se cestou Německého Spessartrampe svahu, navigujte rozlehlé metro stanice v New Yorku nebo pouze civte na jeskynní div Manchestrovskej Victoria Station a na každé cestě najdete reálné regionální signalujúce systémy a čistě nové výzvy.

Vstupte do kterékoli Train Sim World kabinky a budete přivítán jako všichni strojvůdce-množství řízení ke vaší dispozici, dávajíc vám moc řídit každý aspekt vaší lokomotivy. V Train Sim World 2020 vás bereme jeden krok vpřed s vylepšením ke simulačnímu zážitku jako nový Action Point skórovací systém, který vás odmění za přesnost a okno s hlášením vám pomůže sledovat váš výkon.

Objevujte známé trasy z celého světa: Main-Spessart Bahn, Northern Trans-Pennine, Long Island Rail Road, Great Western Express, CSX Heavy Haul.

12 neuvěřitelně přesných lokomotiv včetně Inter-city 125, Metro-North M7 a Deutsche Bahn BR 185.2.



Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL titulky

Recenze na Train Sim World 2020 (Collector 'Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.