Traktor Simulátor: Historické stroje CZ PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 211594
UIGCZ titulky

Traktor Simulátor: Historické stroje CZ [PC DVD]

Krása starých zemědělských strojů ožívá naplno v nejnovějším zemědělském simulátoru Traktor Simulátor: Historické stroje. Staňte se na chvíli farmářem ve hře, která Vás zavede do okouzlující doby 50. let minulého století. Fanoušci nostalgie a historie mohou nadšeně ponořit do světa starých originálně vyrobených strojů a jiných zemědělských zařízení a začít obdělávat pole s dobře známými traktory starých a slavných značek. K práci jsou připraveny staré traktory, stroje a zařízení známých značek, jako například John Deere, Lanz Bulldog a mnoho dalších a jsou velmi detailně zpracované podle skutečných originálů.

Hra Traktor Simulátor: Historické stroje je ještě realističtější než všichni její předchůdci . S novou funkcí dynamického systému orby se skutečnou brázdou, představuje hra vůbec první simulátor, kde mají vyorány brázdy vliv na jízdní vlastnosti traktorů a dopomáhají tak vytvoření simulace reálného prostředí při práci na poli.

Je jen na Vás, abyste se rozhodli, ve kterém regionu byste chtěli kultivovat svou farmu. K dispozici jsou dva úžasně scénáře, idylické prostředí vrchoviny, údolí a lesů v severoalpskom regionu, nebo fascinující Toskánsko s proměnlivou klimatem.



  • Okouzlující atmosféra zemědělství z 50.-70. let minulého století ..
  • Detailně zpracované historické stroje a traktory známých značek, jako je např.. John Deere, Lanz Bulldog a další.
  • Maximálně realistické prostředí díky dynamické funkci systému orby s brázdami.
  • Dva rozdílné scénáře (Toskánsko a severoalpský region).

  • Recenze na Traktor Simulátor: Historické stroje CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.