transport Simulator PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 228820
ExcaliburEN dabing

transport Simulator [PC DVD]

Jako řidič přepravní společnosti musíte plnit řadu úkolů, které prověří vaše schopnosti a preciznost za volantem. Dokážete přepravit vše dostatečně rychle a bezpečně?

V tomto přepravním simulátoru budete mít k dispozici 5 vozidel-3 typy kamionů a 2 dodávky, které budou adekvátní přiděleny k jednotlivým úkolům. Nemyslete si však, že to bude nějaká příjemná nedělní jízda! Postupně budete totiž muset vyzvedávat celou řadu těžkých břemen, včetně jachet a stavebních strojů, a budete muset zjistit, které auta jsou vhodné na kterou zátěž. To znamená, že některá auta dokážou dosáhnout vyšší rychlosti i lepší manévrovatelnost při jistém zatížení než ty ostatní.

Vedle manévrování dlouhých kamionů s těžkými náklady budete muset také bojovat proti povětrnostním podmínkám, jako jsou mlha a déšť , které mohou značně ovlivnit Vaši viditelnost na silnici. Budete také muset dodržovat dopravní předpisy a všímat si jiných řidičů na cestě a dělat vše pro to , abyste se vyhnuli nepříjemným nehodám.

Některé z přepravních misí vyžadují, abyste řídili bílou dodávku až ke svému kamionu , as kamionem pak šoférovali až na místo určení. Když bude Váš kamion plně naložený a připravený na cestu , občas za Vámi půjde také kolega , který bude s pomocí nouzových světel zpomalovat dopravu za Vámi . Ať už doručujete větrnou turbínu , stavební stroj nebo dokonce další kamiony , musíte zvládnout tlak a čelit výzvě manévrování těchto velkých mašin , což není tak úplně hračka .

  • 5 druhů vozidel
  • Množství druhů návěsů a nákladů
  • Otevřený svět
  • Splnění misí mění herní svět



  • Recenze na transport Simulator

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.